Jump to content

Καλά ως εδώ, τώρα τι κάνω;;;

Shiroi_Kumo

Recommended Posts

Είμαι χαρούμενος (λέμε τώρα) κάτοχος ενός Northwood στα 3ghz, εδώ και κάνα χρόνο. Τώρα τελευταία είπα να τον ανεβάσω λίγο.

Απλά λίγο γιατί δεν έχω καλή ψύξη. Μετά παρασύρθηκα λίγο και χωρίς να πειράξω τάσεις (είμαι άσχετος και το φοβάμαι).

Από θερμοκρασίες 33 idle - 49 full. Να και το cpu-z μου. Εκεί είναι σταθερό.

Τουλάχιστον τώρα κλείνει 6 ώρες διπλό prime95. Μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει με τις τάσεις;

π.χ. στα 3.75 δεν ήταν σταθερός με τη μαμά τάση. Πόσο δίνω; Πότε το δίνω; Απλά αν γίνεται. Παρακαλώ όχι λινκ με κατεβατά.

Ευχαριστώ. Μητρική Gigabyte 8knxp, 1gb ram @ 400 (512 twin mos - 512 samsung) = Ψιλοέλεος, θα αλλαχθούν... :whistling

cpuz.jpg

Την τάση την ανεβάζεις όταν ο επεξεργαστής σου παρουσιάζει αστάθεια μετά απο overclock για να τον κρατήσεις σταθερό αλλά αν το μηχάνημα δεν έχει καλή ψύξη όπως λες άστο έτσι όπως είναι.....;)

Αχα. Ευχαριστώ. Βασικά 33idle 49full δουλεύει αφότου έκανα το εξής ανάπηρο: γύρισα το ανεμιστήρι του επεξεργαστή προς τα έξω. Πριν είχα υψηλότερες θερμοκρασίες και δεν έπεφταν τόσο γρήγορα.

Πάρε αυτή τη ψύκτρα μαζί κι ένα αθόρυβο 120mm ανεμιστήρα με λίγη Arctic Silver 5 και μετά μπορείς να παίξεις με τις τάσεις άφοβα. Μέχρι 1.6v θα είσαι εντάξει και πιστεύω να μπορείς να φτάσεις κοντά στα 3.8-3.9 GHz.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.