gp13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2006 Θέλω να πάρω μια αθόρυβη και αποτελεσματική ψύκτρα για τον επεξεργαστή μου (athlon 64 3200 s939) και είμαι μεταξύ των 2 που ακολουθούν:Arctic Cooling Freezer 64 Pro http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=80&disc=ικαι Thermaltake Blue ORB IIhttp://www.thermaltake.com/product/cooler/retail/cl-p0257/cl-p0257.aspΘα ήθελα την γνώμη σας για το ποια είναι καλύτερη μιας και έχω φάει κόλλημα και θέλω να πάρω κάποια άμεσα.Σας ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Φεβρουάριος 7, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 Την πρωτη ψυκτρα που αναφερεις,την ειχα καποτε,εντελως αθορυβη και εψυχε ενα μπανανα winnie στα 2.3 με 1.57ν χωρις κανενα προβλημα μεχρι αρχες καλοκαιριου μετα ειχα παει στο νερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gp13 Φεβρουάριος 7, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 Την πρωτη ψυκτρα που αναφερεις,την ειχα καποτε,εντελως αθορυβη και εψυχε ενα μπανανα winnie στα 2.3 με 1.57ν χωρις κανενα προβλημα μεχρι αρχες καλοκαιριου μετα ειχα παει στο νερο.Από θερμοκρασίες σε σχέση με την stock είδες αρκετή διαφορά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Φεβρουάριος 7, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 Thermaltake bigtyphoon εχω διαβασει τα καλυτερα.. αθορυβη αποτελεσματικη αλλα..και ακριβη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Φεβρουάριος 7, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 Την ΑC Freezer την είχα λίγο καιρό και με εντυπωσίασε. Πολύ έξυπνος σχεδιασμός και εντελώς αθόρυβη. Έψυξε και τον Χ2 απροβλημάτιστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas1442169085 Φεβρουάριος 7, 2006 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 Αυτοί που ανέφεραν ότι είχαν την Arctic Cooling... Είστε σίγουροι ότι είχατε την Freezer 64 Pro ? Γιατί αν θυμάμαι καλά η Freezer 64 Pro βγήκε πρίν 1 μιση μήνα... Η άλλη ( non-Pro ) κυκλοφορούσε το καλοκαίρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Φεβρουάριος 9, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2006 Λαθος μου που δεν ανεφερα,αλλα εγω ειχα την απλη και ηταν πολυ καλη ακομα και στο o/c με 1.57ν.Φανταζομαι η Pro θα ειναι μια βελτιωμενη εκδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Φεβρουάριος 9, 2006 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2006 υπάρχει περίοπτωση να είναι καλύτερη από ΧΡ90? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gp13 Φεβρουάριος 10, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2006 Τελικά πήρα την Freezer 64 Pro. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι η ψύκτρα δεν καλύπτει όλο τον επεξεργαστή και αφήνει από την μία πλευρά ένα μέρος του ακάλυπτο. Με λίγα λόγια δεν τοποθετείται κεντρικά στον επεξεργαστή αλλά πιο αριστερά με αποτέλεσμα αρκετό μέρος της cpu στα δεξιά να μένει ακάλυπτο.Τώρα από θερμοκρασίες σε idle δεν είδα διαφορά. Με την stock είχε 32βαθμούς ενώ με την ac 31 βαθμούς, με θερμοκρασία δωματίου 20 βαθμούς και στις 2 περιπτώσεις. Σε full λειτουργία δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα μιας και την έβαλα πριν καμια ώρα.Επίσης να πω ότι είναι πολύ αθόρυβη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Φεβρουάριος 11, 2006 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2006 Το χουν αυτό οι AC. Πάντως σε κάθε περίπτωση δεσε ολα τα καλώδια στο κουτί πολυ σφιχτά-γερα και με κομπους γιατί αμα φυγει κανένα και χτυπησει στον ανεμιστήρα παπαλα. Το παθα εγώ με την Silencer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gp13 Φεβρουάριος 11, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2006 Τα έχω δέσει τα καλώδια για να έχω καλύτερη κυκλοφορία του αέρα και να είναι πιο συμαζεμένο το κουτί. Παρόλο που η ψύκτρα είναι πιο αθόρυβη από την stock, εγώ δεν παρατηρώ καμία μείωση στο θόρυβο που κάνει το pc. Υπάρχει περίπτωση ο θόρυβος να έχει σχέση με την ροή του αέρα στο κουτί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Φεβρουάριος 11, 2006 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2006 Ο θορυβος,μιας και δεν μειωθηκε οπως λες,μπορει να ειναι απο δισκους η τροφοδοτικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason1442169106 Φεβρουάριος 14, 2006 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2006 To κουτι σου μηπως εχει καποιον θορυβωδη ανεμιστηρα μπροστα η πισω?Αν δεν εχει τοτε παιζουν 3 αλλα πραματα:η ο σκληρος, η ο ανεμιστηρας της μητρικης (αν εχει), η το τροφοδοτικο..Αν εχει ανεμιστηρακι η μητρικη παντως μαλλον απο κει ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
gp13 Φεβρουάριος 15, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Το τροφοδοτικό έχει αρκετά αθόρυβο ανεμιστήρα 12cm <20dB, η cpu τον freezer 64 pro, το κουτί έχει 2 αθόρυβουςx12cm : o ένας thermaltake 17dB και ο άλλος papst 18dB, η κάρτα γραφικών έχει το nv silencer 5 rev.3, και η μητρική έχει ανεμιστηράκι στις 5500rpm το οποίο κάνει πολύ θόρυβο. Ο σκληρός δίσκος δεν κάνει πολύ θόρυβο.Απλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οτι δεν κατάλαβα καμία μείωση στο θόρυβο όταν άλλαξα το stock cooler της cpu με το freezer 64 pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason1442169106 Φεβρουάριος 16, 2006 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2006 To ανεμιστηρι της μητρικης κανει τη ζημια..Μπορεις να το αλλαξεις η και να παρεις μια μεγαλη ψυχτρα χωρις ανεμιστηρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Φεβρουάριος 16, 2006 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2006 Παντως grepms, βάλε καμια θερμοκρασία@φουλ λοαντ και τις στροφες έτσι για την ιστορία.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gp13 Φεβρουάριος 16, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2006 To ανεμιστηρι της μητρικης κανει τη ζημια..Μπορεις να το αλλαξεις η και να παρεις μια μεγαλη ψυχτρα χωρις ανεμιστηραΜεγάλη ψύκτρα δεν μπορώ να βάλω γιατί είναι από πάνω η κάρτα γραφικών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteripper1416003167 Μάρτιος 10, 2006 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2006 Παντως ρε παιδια και εγω εχω την AC 64 Pro και σιγουρα δεν ειναι αθόρυβη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.