Jump to content

A64 Winchester stepping+O/C Database

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Samael [Χθες, στις 23:04]

Aυτο με τα stepping βλεπω οτι δεν ησχυει με τα 0450 κ 0451...

Αλλοι παν αλλοι οχι,ζωντανα παραδειγματα οι 0450 των Borg k Fragma

ας κανω και ενα update.........περασα σημερα το τελευταιο beta bios 217....η διαφορα ηταν χαοτικη και στις μνημες και στον επεξ.......ενα μικρο δειγμα........ακομα τεσταρω.......φαινεται ομως οτι ο 3200 μου θελει να φυγει απο το νησι της μπανανιας:flex:

το πραγματικο ρευμα απο βιος ειναι 1.5 και οχι 1.520 οπως φαινεται στο σκρινσοτ...αυτα ειναι με νερο:T:

post-596-1416071682,0301_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Vagouridis

2 κομματια 3200 που πηγαν καλα ηταν 0450 ο δικος μου δεν εχει στεππινκ.....

Ok,απλα ειχα την εντυπωση οτι ηταν 0451.Πως γινετε να μην εχει stepping χτυπιμενο πανω του?

δοκιμασα και με 1.35χ110% και με 1.5χauto.........το ιδιο εδειχνε το cpuz....παντως εχω ακομα κουλα.......ελπιζω να προλαβω να κανω μια σουμα με αυτα που καταγραφω απο χθες και να ποσταρω αναλυτικα τα παραξενα το σουκου.......stay tuned.....εχει πολυ ψωμι

Παιδια τα ιδια και εδω

κατ'αρχην

ΔΑΙΔΑΛΟΣ RULEZZZZZZZZ

Τελικα να πω οτι στο πρωτο ποστ που εκανα για την DFI καταληγω "...μπορει να φταιει κι ο χρηστης..." Εεεε Εφταιγε ο χρηστης... :tomato:

2500 με 1.6 (αλλα μπορει και με χαμηλοτερο vcore). 2600 ετρεχε pi (32s χωρις realtime priority) αλλα φαινεται ξεκαθαρα οτι δεν παιζει τοσο ο επεξεργαστης. Πανω απο 2550 αρχισουν τα κουλα...

Tα ΤCCD θελουν τρελλο ψαξιμο....και θελουν και ενεργη ψυξη γιατι οσο περνουσαν τα loops του #5 memtest αυξαναν τα λαθη. (To cross flow fan δεν βοηθαει καθολου...)

Μπορει αν πιασει 292 2.5-3-3 αλλα το πολυ περιεργο για μενα ειναι οτι δεν μπορω να παισω 300+ ουτε με 3-4-4 πραγμα το οποιο ειναι καργα ακυρο (δεν το εχω ξανακουσει σε tccd) και απλα δειχνει οτι δεν εχω βαλει τις σωστες ρυθμισεις.

Υ.Γ. @greekfragma το tras=11 τελικα ηταν πολυ μυστηριο setting. Ενω φανηκε να εχει διαφορα (προς το καλυτερο) στα windows στο memtest εβγαλε περισσοτερα λαθη...

παιδια τι να σας πω... εχω δοκιμασει παρα πολλους winchester τον τελευταιο καιρο.

Tα παραταω... δεν ειναι για μενα...

Το σημερινο...

Στους -86c (load -81) winchester 3500+ σταθερος μονο για 1mb pi στα 2750 με 1,775 ρευμα....

ελεοοοοοοοοοοςςςςςςς πια....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.