Jump to content

A64 Winchester stepping+O/C Database

greekfragma

Recommended Posts

Παιδάκια, για το Vcore, εμπιστευόμαστε την ένδειξη που δείχνει το ΒΙΟΣ ή το cpuz?

Γενικά τα μετροπρογράμματα δείχνουν ότι θέλουν, επίσης ο sensor του Chipset ξάφνικά δείχνει 7000 στροφές...

Ανεβάζουμε ρεύμα μόνο στιη CPU και στις μνήμες, το chipset και το άλλο τα πειράζουμε?? Πόσο τα έχετε? Υπάρχει διαφορά?

Γενικά πολύ κουλές καταστάσεις, μπούταρε ο δικός μου στα 2650 χτες με 1.72βολτ, βάλαμε του cartman για δοκιμές και σήμερα ο δικός μου δεν μπουτάρει στα 2650 με τπτ!!!

(Εχει κανενας καμια θεία/γνωστη... κτλ μέντιουμ/βουντού/καφετζού/χαρτορίχτρα να μας πει τα σεττινγκς του ριμάδο ΒΙΟΣ??)

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Dorian, το 0450SPAW το βρήκα στο πλαίσιο. Νομίζω ότι ακριβώς αυτό το stepping έχει και ο Vadergr; Απ' ότι θυμάμαι του πήγαινε μέχρι 2500MHz περίπου μαμά τάση; Δεν είναι και άσχημα. Το κακό όμως είναι ότι είναι 3200+ και θα τον πληρώσω παραπάνω και θα έχω απαιτήσεις μετά να ανεβαίνει και είναι πιο πιθανό να απογοητευτώ.

ΥΓ: Ρε παιδιά, ποιό είναι το πιο καινούριο κομμάτι που έχετε δοκιμάσει να δούμε πόσο πάνε; Έχει δοκιμάσει κανείς 0502 και μετά; Θέλω να μάθω πόσο πάνε αυτοί!

Αρχική απάντηση από Cartman

άρα η 0450 δεν είναι και τόσο άσχημη εβδομάδα...Το πλαίσιο έχει ακόμα μερικούς, ενώ έχω βρεί και στο Multirama

η 0450 μάλλον είναι η τελευταία ελπίδα αυτή την περίοδο, τουλάχιστον να βρεθεί κάτι με "λογικές" επιδόσεις ~2600

Αρχική απάντηση από Dorian

η 0450 μάλλον είναι η τελευταία ελπίδα αυτή την περίοδο, τουλάχιστον να βρεθεί κάτι με "λογικές" επιδόσεις ~2600

Ρε μια χαρα ειναι η 0450... δυσκολο να πεσεις σε :banana: :p και καλυτερα αυτες με 5-ψηφιο κωδικο μετα το 0450

Αρχική απάντηση από snaptin

Ρε μια χαρα ειναι η 0450... δυσκολο να πεσεις σε :banana: :p και καλυτερα αυτες με 5-ψηφιο κωδικο μετα το 0450

Απαντηση:

Αρχική απάντηση από greekfragma

ο 3200 μου που λετε 0450APFW

τερματισε στα 2350 με ΟΤΙ ρευμα και να δωσω με ΟΤΙ πολλαπλασιαστη και να παιξω............

και ολα αυτα με θερμοκρασιες 34βαθμους σε λοαντ και 26ιδλε...............

Βεβαια ειναι τετραψηφιος....

Αρχική απάντηση από Cartman [Σήμερα, στις 09:31]

Λοιπόν, ο δικός μου, Athlon 64 3200+ CBBHD 0450APFW δέν είναι τοσο μπανάνα! :hehe::hehe::hehe:

Έπιασε 2670 στα 1.72V σταθερός στο prime, ενώ στα 2600 είναι σταθερός με το stock voltage (1.3 νομίζω). Το dfi δεν το έχω ψάξει καθόλου, και υποψιάζομαι ότι κάτι παίζει με τα memory dividers. Επίσης το γεγονός ότι παίρνω μονο 70mhz ανεβάζοντας τα βόλτ δεν είναι ύποπτο; Υπάρχει πουθενά κανένας αναλυτικός guide για overclocking του dfi? Και του Nycos που τους δοκιμάζαμε μαζί τα βγάζει τα 2600 οπότε μάλλον το γλιτώσαμε το RMA (μέχρι να έρθουν οι E0!!!):innocent:

θα με υποχρεωνες εαν μου ελεγες το ακριβες στεπ του 3200 σου.........και την τριτη γραμμη δηλαδη.........και πως ακριβως του εκανες burn in......:cry: δεν μπορει ρε γμτ να ειμαι τοσο γκαντεμης.....κατι λαθος κανω:sick:

Αρχική απάντηση από snaptin [Σήμερα, στις 22:04]

5-ψηφιο?????μπορεις να δωσεις ενα παραδειγμα?????μια φωτο απο καπακι...........:blink:

Αγριο "σεχ" και το δικο μου στεππινγκ οπως αναμενοταν.

2200 με 1.475 (32Μ stable). Επαιξα λιγο στα 2400 αλλα εκει που παλευα να το κανω απλα να μπει στα windows με >1.55ρευμα... εχασε τους SATA σκληρους εφαγε ενα απαραιτητο clear cmos και τους ξαναβρηκε!! Επισης ξαναβρηκε... και την default ταχυτητα του :D .

Χτες παντως κρατωντας κοντα στα 2.0G τον banano-cpu επιασαν 285@2.5-3-3@2.7V (αλλα με αυξηση τασης στον επεξεργαστη) ανετα οι μνημες... Μπαινει Win στα 300 2.5-3-3 αλλα απο το λιγο που εψαξα δεν μπορεσα να τρεξω pi. Ετρωγα "not exact in round" κ.α. ομορφα.

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 23:34]

Αγριο "σεχ" και το δικο μου στεππινγκ οπως αναμενοταν.

2200 με 1.475 (32Μ stable). Επαιξα λιγο στα 2400 αλλα εκει που παλευα να το κανω απλα να μπει στα windows με >1.55ρευμα... εχασε τους SATA σκληρους εφαγε ενα απαραιτητο clear cmos και τους ξαναβρηκε!! Επισης ξαναβρηκε... και την default ταχυτητα του :D .

Χτες παντως κρατωντας κοντα στα 2.0G τον banano-cpu επιασαν 285@2.5-3-3@2.7V (αλλα με αυξηση τασης στον επεξεργαστη) ανετα οι μνημες... Μπαινει Win στα 300 2.5-3-3 αλλα απο το λιγο που εψαξα δεν μπορεσα να τρεξω pi. Ετρωγα "not exact in round" κ.α. ομορφα.

θα σου ερχομουνα πατρα να κλαψουμε παρεα..........υποσχεθηκα ομως να ειμαι στο πεηντμπολ γιατι ο Βουδακος μας στρατευεται........:hug:..........

δεν ξερω τι θα κανεις σολωνακο αλλα εγω θα τον παλεψω τον δικο μου..........μπας και στρωσει........δεν μπορω να πιστεψω οτι επεσα σε τετοια μπανανα.....(θα του δειξω εγω,θα δει τι θα παθει)....:sick:

Αρχική απάντηση από greekfragma [Χθες, στις 23:44]

θα σου ερχομουνα πατρα να κλαψουμε παρεα..........υποσχεθηκα ομως να ειμαι στο πεηντμπολ γιατι ο Βουδακος μας στρατευεται........:hug:..........

Δεν θελλλωωωωω τηηηην συμποοοοονοιαααα κανενοοοοοοοοοος.

Αφησε με, αφησε με, ασε με σου λε-ε-ε-εωωω 5 λεπτα θα κλαψω και τελειωνωωωωω.

Επαιξα λιγο στα 2400 αλλα εκει που παλευα να το κανω απλα να μπει στα windows με >1.55ρευμα... εχασε τους SATA σκληρους εφαγε ενα απαραιτητο clear cmos και τους ξαναβρηκε!! Επισης ξαναβρηκε... και την default ταχυτητα του

Περίεργο, κι εμένα από κάποιο σημείο και πάνω χάνει τους SATA και θέλει Clear CMOS. Βέβαια, το σημείο αυτό είναι τα 2799MHz (9x311), οπότε δεν με πολυπειράζει...

Αρχική απάντηση από georgeadams [Σήμερα, στις 10:38]

Περίεργο, κι εμένα από κάποιο σημείο και πάνω χάνει τους SATA και θέλει Clear CMOS. Βέβαια, το σημείο αυτό είναι τα 2799MHz (9x311), οπότε δεν με πολυπειράζει...

Μαλιστα.....

και αυτο για τα 2800 μου το λες πρωινιατικα για να παει καλα η μερα μου??????:nuke: :boxed: :fist: :slap: :computer:

Δεν βαριεσαι ετσι κι αλλιως δεν ειναι να πεις οτι δεν το περιμενα και μου ηρθε "ξαφνικα"

Life goes on

Σολωνα μια απο τα ιδια σχεδον.Ειμαι 230x10 με 1.45(1.55 απο bios) τρεχει ολα τα bench εκτος απο prime.Folding παει κανονικα και δεν φτυνει τις πρωτεινες.Σιγα σιγα θα τον ανεβασω και σε ρευμα να δω τι μπορουμε να παρουμε απο αυτον.

ρε παιδιά αποκλείεται να έχουν βρεθεί τόσες μπανάνες μαζεμένες. Μήπως κάνετε κάτι λάθος; εμένα βγάζει prime με 1.3V στα 2600 και είναι απο μπανανοβδομάδα.

κάτι πρέπει να τρέχει με τα mem dividers και με τα HTT νομίζω, θέλει ψάξιμο το θέμα. Ας μας διευκρινίσει κάποιος που το έχει ψάξει το ζήτημα, τι settings βάζουμε στο dfi για να βρούμε το max oc της μπανάνας μας - ε του επεξεργαστή ήθελα να πω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.