Jump to content

A64 Winchester stepping+O/C Database

greekfragma

Recommended Posts

μια χαρα τρεχουν prime.

ασχετα αν δεν βγαζουν το Super Pi 1M των 40 δευτερολεπτων, prime τρεχουν για ωρες ολοκληρες.

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

ο δικος μου βγαζει το 32Μ και prime στην DFI ξαφνικα στα 2400 δεν το βγαζει, στην MSI επαιζε και στα 2500 32Μ+prime

Αρχική απάντηση από SlotKiller

quote:Αρχική απάντηση από snaptin

Ρε μια χαρα ειναι η 0450... δυσκολο να πεσεις σε :banana: και καλυτερα αυτες με 5-ψηφιο κωδικο μετα το 0450

Απαντηση:

quote:Αρχική απάντηση από greekfragma

ο 3200 μου που λετε 0450APFW

τερματισε στα 2350 με ΟΤΙ ρευμα και να δωσω με ΟΤΙ πολλαπλασιαστη και να παιξω............

και ολα αυτα με θερμοκρασιες 34βαθμους σε λοαντ και 26ιδλε...............

Βεβαια ειναι τετραψηφιος....

εντάξει σωστός, αλλά παίζουμε με τις πιθανότητες όσοι τουλάχιστον δεν έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν-αλλάξουν 2,3-10 CPU. αν μπορούσαμε απλώς θα δοκιμάζαμε.

πέτυχα ένα 0450 TPCW στα multirama. εκτός από ότι κάνει 10 παραπάνω από πλαίσιο δεν έχω ξαναπάρει hardware από εκεί. έχει φτιάξει καθόλου το RMA τους?

Και εγω παιδια κατι κουλα αντιμετωπιζω. Εχω ΑΤΗΛΟΝ 3000 με mobo Α8N-SLI ΚΑΙ 4 *256 ................με τις μνημες μου εχω φτασει μεχρι 270 φσβ με 1-1 .....με 3.0 βολτ ταση στις μνημες.....Κινδυνευουν οι μνημες μου μ'αυτην την ταση? Στον athlon εχω το auto kai ειμαι στα 9 *250 σταθερα με 2.9 ταση στις μνημες......αλλα απο εκει και πανω παρατηρω καποια παραξενα πραγματα.... οπως οτι δεν μου βγαζει πριμε , ενω μου βγαζει τοαστ ..... και το μεμορι τεστ το βγαζει το τεστ 5 για 2 ωρες 130 λουπες χωρις λαθοι.....Το συστημα μου φαινεται σταθερο αλλα το πριμε μουλαρωνει για καποιο λογο..... Θα δοκιμασω και σημερα και θα σας πω το βραδι............

Αρχική απάντηση από Dorian

έχει φτιάξει καθόλου το RMA τους?

Εξαρτατε απο το υποκαταστημα δεν είνια ολα ίδια;)

πεππας ..the die hard , αν και εβαλε αρκετες μετρησεις ο μπαγασακος , ενδιαφερον που συμπεριελαβε και το mathematica

νεο board νεες μνημες νεα δεδομενα ... παμε παλι μια για το νεο 24/7 setup

Winchester 3500+ (CBBFD 0437 VPAW)

DFI NF4 Ultra-D

2x512 Twinmos UTT

Hyper6/Tornado@6V (Air cooling)

(11x246 @ 3.1V Vdimm @ 2-2-5-2-7-16-2-2-1-1 timmings)

1.56V Vcore

Rock stable!

Enjoy

post-1377-1416071676,6768_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από kallileo

Ρε παιδια πως γινεται να ειναι τοσο μαπα οι επεξεργαστες σας ?????:confused:

Τι σκατα εχει κανει η ΑΜΔ????? :wall:

τι ενοεις ?:blink:

Εννοω οτι καποιοι ανεβαινουν σαν τρελοι ενω καποιοι αλλοι ουτε στα 2500 με ρευμα δεν πανε. Γιατι τετοια μεγαλη διαφορα?????

Αρχική απάντηση από kallileo

Εννοω οτι καποιοι ανεβαινουν σαν τρελοι ενω καποιοι αλλοι ουτε στα 2500 με ρευμα δεν πανε. Γιατι τετοια μεγαλη διαφορα?????

Γιατι εχει γεμισει η αγορα μπανανες.... :(

μήπως τους "χαλάει" το πολύ vmem? και ειδικά σε prime και spi πρέπει να ζορίζεται πολύ ο controller - λέω τώρα....

δοκιμάσατε και με τις μνήμες χαμηλά με λίγα volts?...

Αρχική απάντηση από kbilly13

μήπως τους "χαλάει" το πολύ vmem? και ειδικά σε prime και spi πρέπει να ζορίζεται πολύ ο controller - λέω τώρα....

εχεις απολυτο δικιο σε αυτο ... το εχω παρατηρησει και εγω

Αρχική απάντηση από kbilly13 [Σήμερα, στις 20:02]

ΜΙα απο τα ίδια πιστεύω και απ οτι έχω παρατηρησει με τον δικό μου 3.0+ .

Το μύνημα not scr στο πι όταν κολλάει κάπως έτσι δλδ. απο τί ειναι απο τις μνήμες η απο τον cpu ? [μάλλον μνήμες έ?]

Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 17:54]

γιατι, αν ειχαμε βγαλει ακρη με τα stepping, δε θα ειχαμε μπανανες. θα αγοραζαμε ολοι αυτα που "πρεπει" και θα ειχε τελειωσει η δουλεια.

αυτο που λετε παντως για ψηλο vmem, δεν το εχω δει. ουτε και νομιζω πως περνανε τα 3.5 βολτ μεσα απο το τσιπ. τα 1.2 που δινει το dfi για το ldt, ναι, και αυτο πρεπει να επηρεαζει τη θερμοκρασια.

Aυτο με τα stepping βλεπω οτι δεν ησχυει με τα 0450 κ 0451...

Αλλοι παν αλλοι οχι,ζωντανα παραδειγματα οι 0450 των Borg k Fragma

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.