Jump to content

Γιατί γκαζώνει το pc ???

hurin

Recommended Posts

Καλησπέρα !

Το πρόβλημα το έχω εδώ και 4 μέρες . Μετά από κάποιες ώρες χρήσης (όχι στάνταρ , μπορεί να είναι 2 , μπορεί και 6) , το pc δουλεύει σε τρελή ταχύτητα . Παίζω το nfs most wanted και δεν το προλαβαίνω . Πως παίζουν κάτι παλιά abandonware παιχνίδια σε τρελή ταχύτητα ? Ακριβώς ετσι . Το κακό είναι οτι μόλις πάω να καταγράψω βίντεο από το fraps , επιστρέφει σε κανονική ταχύτητα . Όταν το σταματήσω , τραβάει ταχύτητα δίνης :082:

Το κάνει και στο thief 3...

Έχω win xp sp1 , omega 2675a .

θέλει sp2 . Θα φορμάρω ούτως ή άλλως αυτή τη βδομάδα.

Το ερώτημα που παραμένει είναι πως ενώ έχει σταθερο cpu usage και fps , τρέχει τόσο γρήγορα . Δεν μπορώ με τίποτα να το καταλάβω .

Μου ζητάει service pack 2 , εγώ έχω sp1 . Δεν προλαβαίνω να φορμάρω σήμερα για να περάσω τα xp sp2 .

Επειδή είναι μάλλον σίγουρο οτι το πρόβλημα το δημιουργεί ο driver , κλειδώστε το . Άν έχω ξανά πρόβλημα θα σας ξαναενοχλήσω .

Ευχαριστώ για τη βοήθεια !

Μεχρι να βαλεις το SP2 και τους driver ανοιγεις τον taskmanager βρισκεις το explorer.exe πατας με δεξι πανω του μετα πας στο το Set Affinity εκει εχει τσεκαρισμενους και τις 2 CPU εσυ ξετσεκαρεις μια απο τις δυο.Ολα θα παιζουν normal οταν τελειωσεις το gaming κανεις το αναποδο παλι.......

Μεχρι να βαλεις το SP2 και τους driver ανοιγεις τον taskmanager βρισκεις το explorer.exe πατας με δεξι πανω του μετα πας στο το Set Affinity εκει εχει τσεκαρισμενους και τις 2 CPU εσυ ξετσεκαρεις μια απο τις δυο.Ολα θα παιζουν normal οταν τελειωσεις το gaming κανεις το αναποδο παλι.......

Αυτό κάνει δουλειά ! Ευχαριστώ thorlite ! :023:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.