hurin Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2006 Καλησπέρα !Το πρόβλημα το έχω εδώ και 4 μέρες . Μετά από κάποιες ώρες χρήσης (όχι στάνταρ , μπορεί να είναι 2 , μπορεί και 6) , το pc δουλεύει σε τρελή ταχύτητα . Παίζω το nfs most wanted και δεν το προλαβαίνω . Πως παίζουν κάτι παλιά abandonware παιχνίδια σε τρελή ταχύτητα ? Ακριβώς ετσι . Το κακό είναι οτι μόλις πάω να καταγράψω βίντεο από το fraps , επιστρέφει σε κανονική ταχύτητα . Όταν το σταματήσω , τραβάει ταχύτητα δίνης :082: Το κάνει και στο thief 3...Έχω win xp sp1 , omega 2675a . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Φεβρουάριος 6, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 πρέπει να βάλεις sp2 και τους drivers από την amd για το διπύρηνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Φεβρουάριος 6, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Δηλαδή τί ακριβώς συμβαίνει ? Από τον task manager δεν βλέπω αλλαγή στο cpu usage . Δεν το γλυτώνω το φορματ .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Φεβρουάριος 6, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Ο driver... Κατεβασε το, βαλτο και πες μας παλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Φεβρουάριος 6, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 θέλει sp2 . Θα φορμάρω ούτως ή άλλως αυτή τη βδομάδα.Το ερώτημα που παραμένει είναι πως ενώ έχει σταθερο cpu usage και fps , τρέχει τόσο γρήγορα . Δεν μπορώ με τίποτα να το καταλάβω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Φεβρουάριος 6, 2006 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 βάλε σε παρακαλώ το patch που σου έδωσε ο varelasj Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Φεβρουάριος 6, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Μου ζητάει service pack 2 , εγώ έχω sp1 . Δεν προλαβαίνω να φορμάρω σήμερα για να περάσω τα xp sp2 . Επειδή είναι μάλλον σίγουρο οτι το πρόβλημα το δημιουργεί ο driver , κλειδώστε το . Άν έχω ξανά πρόβλημα θα σας ξαναενοχλήσω .Ευχαριστώ για τη βοήθεια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Φεβρουάριος 6, 2006 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 ναι πρέπει να βάλεις sp2 , ώστε με τον driver να σου αναγνωρίσει και τα 2 cores Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Φεβρουάριος 6, 2006 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Μεχρι να βαλεις το SP2 και τους driver ανοιγεις τον taskmanager βρισκεις το explorer.exe πατας με δεξι πανω του μετα πας στο το Set Affinity εκει εχει τσεκαρισμενους και τις 2 CPU εσυ ξετσεκαρεις μια απο τις δυο.Ολα θα παιζουν normal οταν τελειωσεις το gaming κανεις το αναποδο παλι....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Φεβρουάριος 8, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2006 Μεχρι να βαλεις το SP2 και τους driver ανοιγεις τον taskmanager βρισκεις το explorer.exe πατας με δεξι πανω του μετα πας στο το Set Affinity εκει εχει τσεκαρισμενους και τις 2 CPU εσυ ξετσεκαρεις μια απο τις δυο.Ολα θα παιζουν normal οταν τελειωσεις το gaming κανεις το αναποδο παλι.......Αυτό κάνει δουλειά ! Ευχαριστώ thorlite ! :023: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit1442169096 Φεβρουάριος 8, 2006 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2006 Πιστεύω οτι το θέμα λύθηκε, ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.