Jump to content

Γιατί γκαζώνει το pc ???

hurin

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα !

Το πρόβλημα το έχω εδώ και 4 μέρες . Μετά από κάποιες ώρες χρήσης (όχι στάνταρ , μπορεί να είναι 2 , μπορεί και 6) , το pc δουλεύει σε τρελή ταχύτητα . Παίζω το nfs most wanted και δεν το προλαβαίνω . Πως παίζουν κάτι παλιά abandonware παιχνίδια σε τρελή ταχύτητα ? Ακριβώς ετσι . Το κακό είναι οτι μόλις πάω να καταγράψω βίντεο από το fraps , επιστρέφει σε κανονική ταχύτητα . Όταν το σταματήσω , τραβάει ταχύτητα δίνης :082:

Το κάνει και στο thief 3...

Έχω win xp sp1 , omega 2675a .

Δηλαδή τί ακριβώς συμβαίνει ? Από τον task manager δεν βλέπω αλλαγή στο cpu usage .

Δεν το γλυτώνω το φορματ ....

θέλει sp2 . Θα φορμάρω ούτως ή άλλως αυτή τη βδομάδα.

Το ερώτημα που παραμένει είναι πως ενώ έχει σταθερο cpu usage και fps , τρέχει τόσο γρήγορα . Δεν μπορώ με τίποτα να το καταλάβω .

Μου ζητάει service pack 2 , εγώ έχω sp1 . Δεν προλαβαίνω να φορμάρω σήμερα για να περάσω τα xp sp2 .

Επειδή είναι μάλλον σίγουρο οτι το πρόβλημα το δημιουργεί ο driver , κλειδώστε το . Άν έχω ξανά πρόβλημα θα σας ξαναενοχλήσω .

Ευχαριστώ για τη βοήθεια !

Μεχρι να βαλεις το SP2 και τους driver ανοιγεις τον taskmanager βρισκεις το explorer.exe πατας με δεξι πανω του μετα πας στο το Set Affinity εκει εχει τσεκαρισμενους και τις 2 CPU εσυ ξετσεκαρεις μια απο τις δυο.Ολα θα παιζουν normal οταν τελειωσεις το gaming κανεις το αναποδο παλι.......

ThorLite έγραψε:
Μεχρι να βαλεις το SP2 και τους driver ανοιγεις τον taskmanager βρισκεις το explorer.exe πατας με δεξι πανω του μετα πας στο το Set Affinity εκει εχει τσεκαρισμενους και τις 2 CPU εσυ ξετσεκαρεις μια απο τις δυο.Ολα θα παιζουν normal οταν τελειωσεις το gaming κανεις το αναποδο παλι.......

Αυτό κάνει δουλειά ! Ευχαριστώ thorlite ! :023:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.