Dark-Shadow Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2006 Για σας παιδιά όταν κλείσω το pc μου και το ξανά ανοίξω το ανεμιστηράκι τις κάρτας γραφικών κάνει παρα πολύ θόρυβο τι πρέπει να κάνω? μονο στην αρχή το κάνει μετά από 10 δευτερόλεπτα σταματάει ο θόρυβος τις κάρτας τι λέτε να είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JRIXM8 Φεβρουάριος 6, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Μάλλον έχει σκόνες πάνω το ανεμιστηράκι και γιαυτό δυσκολεύεται να γυρίσει. Βγάλε την κάρτα από το pc και δοκίμασε να την καθαρίσεις με ένα στεγνό πανί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 6, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Δεν έχει μπει στο λειτουργικό ακόμα να "αναλάβει" ο driver, στο boot ξεκινάει με full στροφές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasThLB Φεβρουάριος 6, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Βέβαια, αυτό που λέει ο RootX είναι. Και εμένα το κάνει η 6800GT που έχω. Είναι απολύτως φυσιολογικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark-Shadow Φεβρουάριος 6, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 φιλε μου JimRx-8 αυτό το έκανα πριν ποστάρει και το έφτιαξα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.