Jump to content

Silent PSU

skywriter

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αυτή την στιγμή έχω το Antec Truepower 430Watt και κάνει αρκετό θορύβο αν σκεφτεί κανείς οτι κοιμάμε ακριβός δίπλα απο το PC. Θέλω να μου πείτε αν γνωρίζετε κάποιο τροφοδοτικό με καλή απόδοση και αθόρυβο όσο γίνεται (και να μην κάνει 300 ;)). Τα ανεμιστήρια είναι του κουτιού της antec (amg1080 plus) και δεν κάνουν θόρυβο. :wassat:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700241

για μενα οτι καλυτερο μπορεις να παρεις στα 100ευρω

εαν θες και πιο κατω τιμη παρε το

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700135

εγω εχω το 1ο.........σκυλι και αθορυβο πανω απο ολα.......ακομα και διπλα να το εχεις στο αυτι σου δεν ακουγεται τιποτα......κυριολεκτω

Δεν το έχω δει κάπου το Enermax να δουλεύει αλλά ελπίζω να είναι ισάξιο αν όχι καλύτερο απο το Antec που έχω. Υπάρχει περίπτωση να αλλαχτούν τα ανεμιστήρια του ήδη υπάρχοντος Antec με τίποτα άλλα πιο αθόρυβα έτσι ώστε να γλιτώσουμε λίγο θόρυβο...

Αρχική απάντηση από skywriter [Σήμερα, στις 22:52]

150 απο checkmate. πουθενά αλλού πιο φτηνά μια και η checkmate είναι φαρμακείο...?

Και εγω απο checkmate το χα παρει 180 με το φπα,πριν κανα χρονο περιπου,εντυπωση μου κανει που ακομα δεν εχει πεσει η τιμη του.

Επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι για silent PSU (Νο1 χαρακτηριστικό που με απασχολεί) έχω δεί στο Multirama τα:

Fortron Bluestorm 500

OCZ Modstream 450

Tagan TG480-U01 new version

Link: Multirama PSU

Έχετε καποια άποψη για τα παραπάνω;;;;

Να τονίσω ότι οι ανάγκες μου για o/c είναι μηδανινές (P4 3,00 @ 3,2 max) και ΚΥΡΙΩΣ θέλω να είναι αθόρυβο.

Ευχαριστώ.

Και εγω υπερ Globalwin Saphire 520w. Εχει αψογες τασεις (τωρα παει για δοκιμη σε dual opteron) , εμφανιση , και αθορυβο.

Πριν απο αυτο ειχα το ΑΝΤΕC TRUEPOWER 480 το οποιο αποδειχτηκε θορυβωδες για τα γουστα μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.