Jump to content

Αναβάθμηση

naz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα παίδες.σκέφτομαι να προχωρήσω σε αναβάθμιση της κάρτας γραφικών.Μια 9600χτ της αsus η οπόια με υπηρέτησε αξιοπρεπέστατα τόσο καιρό.Η πλατφόρμα μου ειίναι agp .Προσανατολίζομαι σε μια 6800 gs αν και δεν γνωρίζω που μπορώ να βρω μία τέτοια στην ελλάδα και πόσο..... :101:

Αν κάποιος εχει να προτέινει κάτι ,ακόμα και κάποιο άλλο μοντελο,σε agp πάντα,όλες οι γνώμες ευπρόσδεκτες. Σε καμία περιπτωση δεν σκοπεύω να δώσω πάνω από 250-300 ευρο. :018: ευχαριστώ

Θα σου πρότεινα μια ASUS 6800 Gamers Edition 256MB απο το stock house του Πλαίσιου. 167 ευρώ

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26176060&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=4&Product_Id=304118&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Είναι ουσιαστικά μια 6800GT με 12 pipes.

Καμία σχέση το τι δείχνουν στο site με το τι πραγματικά υπάρχει στο μαγαζί....

Αν δεν πας από την Μεταμόρφωση δεν ξέρεις τι θα βρεις σε stock. Υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει και απολύτως τίποτα από αυτά που βλέπεις.

Καμία σχέση το τι δείχνουν στο site με το τι πραγματικά υπάρχει στο μαγαζί....

Αν δεν πας από την Μεταμόρφωση δεν ξέρεις τι θα βρεις σε stock. Υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει και απολύτως τίποτα από αυτά που βλέπεις.

Σωστός.

Εγώ πάλι θα πρότεινα μια 6800LE και τα υπόλοιπα χρήματα μελλοντικά στο PCI-E.

Λοιπόν επειδή είμαι και γω σε δίλημμα θα ήθελα την συμβουλή σας.

Το σύστημα είναι αυτό της υπογραφής....

Έχω την Club 3D 9600 PRO. 420/350 την έχω o/c'ed από 400/300.

Έχω δύο προτάσεις για αναβάθμιση. Μια Gigabyte 9600 PRO 128MB στα 500 ο πυρήνας, δηλαδή XT, για 40ε (μεταχειρισμένη) και μία Asus EN6600 TD 256MB 124e από το εν λόγω κατάστημα αλλά επειδή θα δώσω την δική μου 50ε μου βγαίνει 74ε τελικά.

Παιχνίδια παίζω κατά 95% Flight Simulators (FS2004, Falcon4, IL2+PF, X-plane κ.α).

Προτείνετέ μου σας παρακαλώ ποια κάρτα από τις δύο GB 9600ΧΤ 128mb ή Asus 6600 256mb είναι καλύτερη και τι o/c μπορεί να γίνει κυρίως στην 6600 με το rivatuner.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις όποιες απαντήσεις...

Λοιπόν επειδή είμαι και γω σε δίλημμα θα ήθελα την συμβουλή σας.

Το σύστημα είναι αυτό της υπογραφής....

Έχω την Club 3D 9600 PRO. 420/350 την έχω o/c'ed από 400/300.

Έχω δύο προτάσεις για αναβάθμιση. Μια Gigabyte 9600 PRO 128MB στα 500 ο πυρήνας, δηλαδή XT, για 40ε (μεταχειρισμένη) και μία Asus EN6600 TD 256MB 124e από το εν λόγω κατάστημα αλλά επειδή θα δώσω την δική μου 50ε μου βγαίνει 74ε τελικά.

Παιχνίδια παίζω κατά 95% Flight Simulators (FS2004, Falcon4, IL2+PF, X-plane κ.α).

Προτείνετέ μου σας παρακαλώ ποια κάρτα από τις δύο GB 9600ΧΤ 128mb ή Asus 6600 256mb είναι καλύτερη και τι o/c μπορεί να γίνει κυρίως στην 6600 με το rivatuner.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις όποιες απαντήσεις...

Φυσικά καλύτερη από τις δύο, είναι η 6600. Έτσι και αλλιώς δεν αξίζει καν να σκεφτεσαι να κάνεις αναβάθμιση από 9600pro σε xt. Με την 6600 θα δεις σημαντική διαφορά από την δικιά σου απλά καλύτερα θα ήταν να πας στην 6600 GT. Βέβαια είναι αρκετά πιο ακριβή.

6600 φίλε λέει σήμερα...8 pipelines έναντι 4ων της 9600 απλά υπερτερούν. Τώρα, άμα ρίξεις μια ματιά σε αγγελίες θα δείς και αρκετές 6600gt (500 πυρήνας....ddr3 μνήμες 900/1000 για agp/pcix) να πωλούνται με εγγύηση σε πολύ καλές τιμές γύρω στα 100€.

Κοιτα να δεις και εγω με τη σειρα μου θα σε παραπεμψω σε μια 6600 ειναι αρκετα καλυτερη απο την 9600xt που αναφερεις!!!!

Εγω έχω μια Asus GF 5900 Ultra, 256MB. Να πάω σε καμμιά 6600GT λέτε? Αν ναι, έχετε κάτι να προτείνετε?

είσαι σίγουρος? το λέω γιατί φίλος μου πήρε μια 6600 Asus 128ΜΒ DDR3 από Πλαίσιο (170 ευρώ) και το Need for Speed Most Wanted σε P4@1.8 και 512MB RAM πήγαινε πολύ καλά και σε fps που ούτε πρόκειται να δώ με αυτήν που έχω τώρα (για να καταλάβεις παίζω στα 800χ600 για να δώ κανα 40fps με fraps sto NFSMW).

Nai παιδες 6800 και πανω θελω.δεν μου απαντησατε ομως αμα παιζει καμια gs στο ελλαντα....κατι 9600 κλπ ανηκουν στο παρελθον μην το σκεφτεσαι καν φιλε.

πολυ ακριβες ρε παιδες....και δεν δινω τοσα λεφτα σε μαγαζια εκτος πλαισιου εσοπ,θελω να εχω το κεφαλι μου ησυχο με την εγγυηση.αν υπαρχει λεω να παρω μια 9999 απο εσοπ.η ati το agp το εχει γραμμενο εντελως απο οτι ειδα ε? μονο κατι x850 ειδα που δεν πλησιαζονται...για να δουμε αν πεσει καμια gs στα 220 αλλιως παω για την απλη.

οχι φιλε μολις εκλεισα μια gs pcie για την οποια θα αλλαξω και πλατφορμα....να σαι καλα

πολυ ακριβες ρε παιδες....και δεν δινω τοσα λεφτα σε μαγαζια εκτος πλαισιου εσοπ,θελω να εχω το κεφαλι μου ησυχο με την εγγυηση.αν υπαρχει λεω να παρω μια 9999 απο εσοπ.η ati το agp το εχει γραμμενο εντελως απο οτι ειδα ε? μονο κατι x850 ειδα που δεν πλησιαζονται...για να δουμε αν πεσει καμια gs στα 220 αλλιως παω για την απλη.

να εχεις το κεφαλι σου ησυχο με το να αγοραζεις απο το πλαισιο και το εσοπ :103:

απο το πλαισιο ειχα αγορασει μεσω τηλεφωνου καρτα γραφικων παλιοτερα και μου ειχαν φερει μεταχειρησμενη με σκονες στο ανεμιστιρακι, οταν την εβαλα στο συστημα μου τα εδειχνε ολα κιτρινοπρασινα. φυσικα μου την αλλαξανε μετα απο αρκετο καιρο και πολους στακομους :071:

απο το εσοπ αγορασα τροφοδοτικο και απο μεσα λειπανε εξαρτηματα(παρομοιο περιπτωση ειχε και αλλο μελος του φορουμ)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.