Jump to content

Ποια κατασταση oc??

Braveheart1980

Ποια overclocked κατασταση?  

27 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Προβληματιζομενος με επεξεργαστες που ψοφησαν απο μεγαλη ταση σκεφτομαι αν θα πρεπει να ριξω την ταση οσο γινεται μη τον παρω στα χερια....Αλλα βεβαια ετσι πεφτουν οι επιδοσεις...

Eψαξα και βρηκα οτι με default ταση ο 3500+ μου (venice core) παει 2662 (11χ242)

Οποτε κατεληξα σε 2 επιλογες

Τι μου προτεινετε?

(1) 2820 Mhz(282x10) 1,600 Vcore, Μνημες 282 , 2,5-4-4-11 1Τ (2,7V)

(2) 2662 Mhz(11x242),Default Vcore,Μνημες 242 @ 2,5-3-3-8 1T (2,7V)

(3) Κατι αλλο?

όταν λες ψόφησαν εννοείς οτι πραγματικά σου πέθαναν επεξεργαστές?

διότι τουλάχιστον οι δικοί μου ζουν και βασιλεύουν και μάλιστα με πολλά volt...

αναφέρω μερικούς

P3 550E@852 με 1,90 V (κατεβαστήρι 24/7 folding παλιοτερα τωρα εχει fanless και το σταματησα))

P4 1.8B0@3.294 με 2,11 (το σύστημα το αγόρασε φίλος εδώ και 1+ χρόνο και το τρέχει ακόμα έτσι)

Celeron northy 2.8@3.8 με 1,65 (12/7 folding)

Sempron 2600+@ 2200 SocketA 1.95volt (24/7 folding)

P4 northy 3G@3.8 με 1.7 volt (24/7 folding) (ε΄δω και 2 μηνες τρεχει στα 3.3 για υσηχία και συνεχίζει το folding)

ολοι οι επεξεργαστές ειναι αγορασμένοι την περίοδο της πρώτης κυκολοφορίας τους οπότε αντιλαμβάνεσαι το χρόνο που τρέχουν έτσι.

οι υπόλοιποι επεξεργατες είναι αρκετά νέοι για να πω οτι δε θα παρουσιάσουν πρόβλημα.

Προσωπικα τα διαλεγα την 1η επιλογή, δε πιστεύω να πεθάνει τόσο σύντομα ώστε να μη προλάβεις να αναβαθμιστείς...

Xμμ ειναι θεμα τωρα αυτο για Poll?Τεσπα,το θεμα ειναι να μην εχεις υψηλες θερμοκρασιες.Αν εισαι κατω απο 55 δεν πιστευω να εχεις προβλημα να ανεβεις οσο παει.Για τις μνημες τωρα πηγαινε τες εκει που πιανεις καλυτερα νουμερα.Αν εισαι καλυτερα με διαιρετη δεν ειναι αναγκη να τις πας στα 282 με χειροτερα timings!Πιστευω οτι η πρωτη επιλογη θα σε καλυψει,απλα πειραματισου..

Ε ποιοι cpu πεθανανε και ανυσηχεις? Εκτος αν σκοπευεις να το κρατησεις καμια 10αρια χρονια.Το πολυ πολυ που μπορει να παθει ειναι να μην τοσο overclock οσο εκανε αλλα και παλι απιθανο το βρισκω δεν δινεις και κανενα μεγαλο vcore......

Mε default ταση μπορεις να ενεργοποιησεις και το cool 'n quiet.

Εμενα δε θα με χαλαγε να εχω στα 2660 αντι για 2820 τη cpu, αλλα θα προτιμουσα τις μνημες πιο ψηλα. Δε σου βγαινει 10*266 ? Ή εστω 10*260

WoW!

Τοσες απαντησεις σε 5 λεπτα!

Να'στε καλα παντως

Απο θερμοκρασιες ειμαι μια χαρα

Γυρω στου 35 - 40 max με s&m (Θερμοκρασιες διαβασμενες απο thermistor πανω στο πλαϊνο του heatspreader.To software λεει 5-6 βαθμους πιο πανω)

Ξεχασα να πω οτι ειμαι υδροψυκτος απ'ότι καταλαβατε!

Πειτε και αλλοι,μη ντρεπεστε!

εισαι ΚΑΙ με νερό και έχεις τέτοιους προβληματισμούς???????? θα επρεπε να ντρέπεσαι... :p

Τωρα που το ξανασκεφτομαι,οντως!

ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ!

Μηπως να αρχισω και fight aids @ home και με τον amd μου??

Απλά ντροπή. Προτείνω να αρχίσεις να γράφεις στο πασίγνωστο φόρουμ www.aplonotinboygada.gr γιατί αν με εγγύηση, νερό και τέτοιες θερμοκρασίες φοβάσαι τι να πω!!!ΛΟΟΛ

Βάλε και τίποτα να τον στρεσσάρει και σε λίγες μέρες 24-7 θα σου φύγουν οι ευαισθησίες . Πάνω από 1.6 δε δίνει η μητρική?

Καλοκαίρι τι θα κάνεις δηλαδή?

Να ρωτήσω κάτι που είμαι άσχετος ?? Λες ότι οι μνήμες σου τρέχουν σε 2.7 δηλαδή από 2.5 τις πήγες σε 2.7 ??

Ω,ναι

Σιγα την αυξηση παντως

Αλλοι με αλλα εργαλεια(dfi motherboard,ucc chip-ακια) βαρανε 3,3V+ βαλε!

Και έτσι φαντάζομαι κερδίζεις fbs έτσι ?? επειδή εγώ έχω πειράξει timing αλλα όχι volts , υπάρχει κάνα πρόγραμμα που να κάνει προβλέψεις για το ποσο μπορείς να φτάσεις?

Ακουσε με καλα εισαι με νερο ειναι αισχος και ντροπη να εισαι κατω απο 3ghz (πλακα κανω) πηγαινε 2880 και εγω με νερο 1.6 εδινα στον winne και μια χαρα ηταν εδω και 14 μηνες!

Φυσικά 2820....και λίγο παραπάνω άμα ακούει ο venice σου....χειμώνας που ναι, σα ψυχολογικό όριο έχω τα 1.65v vcore (μέχρι εκεί ακούει αλλιώς θα του λεγα του ^$#^$#"@)....μη μασάς. Αλήθεια γιατί 2.5-4-4-x ? Θυμάμαι οτι το ένα 4άρι το χες σφίξ σε 3άρι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.