Jump to content

3550->3551->4550->4551 Nec boot block flasher

outlaw

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Επιτέλους κάποιος φιλοτιμήθηκε :

λινκ

Με δικιά σας ευθύνη, πάντα

Εγώ πάντως μόλις μετέτρεψα το 3550 μου επιτυχώς σε 4551 :)

Επιτέλους κάποιος φιλοτιμήθηκε :

λινκ

Με δικιά σας ευθύνη, πάντα

Εγώ πάντως μόλις μετέτρεψα το 3550 μου επιτυχώς σε 4551 :)

εχω το 4550

Το labelflash τι ειναι παλικάρι?

http://liggydee.cdfreaks.com/page/4550/

Εγώ έβαλα το "4551 1-Z2 Firmware"....το exe είναι έτοιμο με το binflash ready to shoot το αντίστοιχο firmware :)

Edit : Ξέχασα ν αναφέρω, ότι μετά το boot block flash το drive θα κλειδώσει, θ αναβοσβήνει το λαμπάκι, θα δείχνει νεκρό και θ αναγνωρίζεται σαν -όποιο nec επιλέξατε- με firmware 0.05 :confused: ....μη μασάτε, flashάρισμα του firmware, restart και :028:

Απλα να επισημάνω οπως πολυ σωστα ειπε και ο outlaw ηδη οτι η διαδικασια γινεται με δικια σας ευθυνη και να προσθεσω οτι ο bootcoder δεν εχει καμια σχεση με κανεναν απο το site αυτο ή με τον Liggy απο το CDF./

H διαδικασια αυτη ειναι εννομη αφου το hardware σας ανηκει αλλα να γνωριζετε οτι με τον τροπο αυτο χανετε την εγγυση που τυχον εχετε για τον οδηγο σας απο τη Nec.

Τζιφος

κατεβασα το 1Ζ2 το ετρεξα αλλα δεν ειναι λεει για το δικό μου drive (εχω το 4550Α

παω στο αλλο dos παραθυρο Λαθος συνταξη

Το drive μου ειναι το "J" πως ειναι η σωστη συνταξη

post-460-1442174307,1164_thumb.jpg

Ρε Παρανομε το εκανα και γω αυτο. Το θεμα ειναι πως ενεργοποιεις το LabelFlash στο Νερο????????????

Μηπως και θελει και καποια καινουργια εκδοση του firmware που να υποστηριζει το labelflash?????

Ένα serial χρειάζεσαι ;)

Ρε εχω ενα dll το οποιο λεει οτι δουλευει και στο Νερο 7.0.1.4b. Αλλα ακομα δεν καταφερα να το βαλω. Μπορεις να με ενημερωσεις με ενα P.M :002:

Όχι το dll μόνο.....θές NEC OEM license....αλλά εγώ είμαι με το 6.6.14 οπότε μάλλον δε μπορώ να σε βοηθήσω :(

Και κατι τελευταιο εφοσον εχω το 4550 μετα το hack πρεπει να βαλω firmware απο το 4551?????

Ποια εκδοση του Nero ειναι πιο δυνατη η Premium ή η Ultra????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.