Herc Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2006 Λοιπον.Οι OCZ μου ειναι 400mhz με timings 2.5-3-3-7,ενω στην κ@λ@μητρικη μου,τις οποιες τις χρονιζω στα 300 της αναγνωριζει ως 2.5-2-2-5, με αποτελεσμα να τρελενετε στα λαθη και μερικες φορες εκει που παιζω ωραια και καλα και εχω ξεφυγει απο τους αστυνομικους :109: στο NFSMW τσουπ με πεταει στην επιφανεια εργασιας :019: .Πολυ σφικτα θα μου πειτε,ελα ομως που η μητρικη δεν εχει καθολου δυνατοτητες overclocking που σημαινει οτι δεν ρυθμιζονται τα timings,αλλα ουτε μπορω να τις δωσω λιγο ρευμα να στρωσουν.Ευτυχως εχω βρει ενα προγραμματακι το RightMark Memory που μου δινει την δυνατοτητα να αλλαξω τα timings,on the fly και επιλεγοντας το εργοστασιακα ολα ειναι ρολοι,ουτε ενα λαθος πουθενα :040: ,αλλα το κακο ειναι οτι το προγραμμα δεν κραταει τις ρυθμισεις και θα πρεπει να τις ρυθμιζω καθε φορα που ανοιγω το pc.Eχει κανεις αλλος καμια λυση,η προγραμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.