tary2005 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2006 Ετσι όπως ebayίζω κάθε μέρα κοντεύω να τρελάθώ....... Εκει λοιπόν που κοιτούσα τα Pda μπήκε ο διάολος μέσα μου και μου έβαλε τον σπόρο να πάρω... Τώρα ήθελα την γνώμη απο κάποιον που έχει αγοράζει πράματα απο το ebay για να μου πεί τι παίζει. Είναι δυνατόν να πουλάνε Απο 40 -80 Ευρώ τέτοια μοντέλα? HP iPAQ Pocket PC H4155HP iPAQ Pocket PC H1945HP IPAQ H2210 HP iPaq 5455 PDA WiFi & BluetoothHP iPAQ Pocket PC H6325HP IPAQ RX1955 PDAHP IPAQ 6315 H6315Κατατοπίστε με γιατι θέλω να πάρω ένα τέτοιο δώρο για τον father Μου. Πείτε μου καμια καλή γνώμη!!!!!!!
tary2005 Φεβρουάριος 5, 2006 Author #3 Φεβρουάριος 5, 2006 Εστω πείτε καμια πρόταση για το τι να πάρω... ψάχνω απο το πρωι!!!!
emnezia Φεβρουάριος 5, 2006 #4 Φεβρουάριος 5, 2006 Λογικά εφόσον στο ebay γίνονται δημοπρασίες, πρόκειται για αρχική τιμή. Αποκλείεται να τα έχουν τόσο φτηνά.Τσέκαρε αν ο χρήστης είναι αξιόπιστος και αν στέλνει σίγουρα Ελλάδα.(έχει οδηγό ο Dellolas για το ebay εδώ: http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=13039&highlight=ebay )Προσωπικά από ebay έχω αγοράσει διάφορα καλούδια για το pocketpc μου αρκετά φτηνά. Οι τιμές που δίνεις πάντως μου φαίνονται υπόπτες για αξιοπιστία αν πάντα είναι τιμές που το αγοράζεις.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.