Jump to content

ASROCK 939 DUAL SATA2

aplos73

Recommended Posts

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Εγινε και το vdimm mod,αυτο με τα 3.2 volt (μονιμα) γιατι,το ενα mod που ηθελε αλλαγη ενα smd,δεν εβρισκα εδω περα,και το αλλο με το τριμερ δεν μου δουλεψε.Μετρησα 3.11 πραγματικο ρευμα στις μνημες και εβαλα διακοπτακι στο mod ωστε να το εχω οποτε θελω ενεργο.Στο vcore mod μου κανει λιγο overvolt,συμφωνα με το Mod επρεπε να ανεβαινει +0.4ν αλλα εμενα μου ανεβαζει κατα 0,425ν,δεν πειραζει ομως καλυτερα,για αργοτερα.

Πρωτη ιδεα (παει 283 χωρις αλλο ρευμα,το κρατησα λιγο πιο χαμηλα για ασφαλεια μιας και ειμαι με αερα)

Α64 3000+@ 2475ΜΗz 9*275 @ 1.4ν

(DDR333 divider) 225MHz @ 2.7ν 2.5-3-3-8 1T (2*512 CL3) Kingston του κιλου,αγορασμενες ετος 2003 (και η μια 512 αλλαγμενα 2 smd μιας και καποτε καηκαν απο το ρευμα που ειχε φαει).

Ερωτηση,απ οτι ειδα η μητρικη αυτη τα UTT μου δεν τα συμπαθει,εχει δοκιμασει αλλος αυτο τον συνδιασμο?(μην παει χαμενο το Mod και τα UTT)

αχ ρε κιλερ :p πρεπει να κανω και εγω τις μοντες αυτες αλλα φοβαμαι οχι οτι θα την χαλασω αλλα για το οτι θα χασω την εγγυηση!να σου πω τους οδηγους για το μοντ χρησημοπποιησες αυτους απο το OCW?

να σου πω τους οδηγους για το μοντ χρησημοπποιησες αυτους απο το OCW?

Οι οδηγοι που ελαβα υπ οψιν ειναι αυτοι

Καλο μονταρισμα,επισης φλασαρε απο το OCW το OCWB1 bios γι αυτην την μητρικη.

Mad "σβήσε" το 1.55 και κάνε το καλό μοντ στο vcore από το www.rhcf.com. Σου δίνει μέχρι και +0,25 και το καλύτερο είναι ότι ελέγχεις το ρεύμα από ΒΙΟΣ. Επίσης εμένα δε με κούρασε με τα 2Χ256 UTT. Βέβαια είχα βάλει πολύστροφο τριμεράκι στην 3.3 με την έλεγχα από εκεί. Έχει το καλύτερο 3.3 mod. Γιατί στην ουσία 3.3 mod έκανες απλά από το σημείο που πήρες τη δίνει φιλτραρισμένη. Αν θες φωτογραφίες να σου στείλω από τα δικά μου

schumifer οπως ανεφερα εμενα μου κανει overvoltage επομενως το 1.572-1.573 ειναι μια χαρα (με πολυμετρο).Δεν εκανα το 3.3 αλλα το 3.2 που λεει και το προτιμω μιας και ειναι φιλτραρισμενο,και επειδη δεν σημειωσα τα χαρακτηριστηκα των μοσφετ για να δω τις αντοχες τους το προτιμω αν και στην ουσια το 3.2μοντ βγαζει απο 3.11 εως 3.13 αλλα δεν πειραζει.

ωραίος και ο aGka8lz !πρέπει να κολλάς το κίτρινο με το κόκκινο δλδ μια ένωση μεταξύ της μεγάλης επιφάνεις και εκει που δίχνει το κίτρινο βελάκι!έτσι εχω καταλάβει κ μου είπαν κιολας ;) παίδες όπως μπορεί να βγάλει καμία φωτό ας το κάνει να δούμε ;) madkiller γκουχου γκουχου :p

Μη σε γελάει η φωτογραφία. Το τετράγωνο είναι μία επαφή ολόκληρο. Θα σε βοηθήσει κιόλας γιατί είναι απλά μία επιφάνεια με καλάι!!!. Ως προς το δεύτερο σημείο δε νομίζω να έχεις απορία.

H δεύτερη φωτογραφία είναι από το "καλό " vcore που δίνει μέχρι +0,25 ρυθμίσιμο από το ΒΙΟΣ σε όλο το εύρος

attachment.php?attachmentid=10103&stc=1&d=1140747634

attachment.php?attachmentid=10104&stc=1&d=1140747902

ΦΑκ μόλις πρόσεξα ότι ο πυκνωτής δίπλα από το vmem mod είναι RIP (rest in peace!!!)

post-112-1442174326,4714_thumb.jpg

post-112-1442174326,5478_thumb.jpg

scumifer δεν βλεπω να ειναι RIP οπυκνωτης σου,εκτος και αν δεν φαινεται απο την φωτο.

Φωτο θα ηθελα να βαλω απο τα μοντ αλλα δεν εχω κατι που μπορει να βγαλει καλες φωτο,δοκιμασα με τα Z600 αλλα αφηστε το καλυτερα....

Οσο για τα UTT-BH5,νομιαω οτι δεν τα συμπαθει η μητρικη αυτη,δυστηχως :093: .

Αν εχει δοκιμασει κανεις αλλος με UTT+ASRock να μου το πει

• 1 month later...

έκανα και εγώ το vcore mod :) μια χαρα :) απλά χρειάστηκε να βγάλω την βάση για την ψύκτρα για να μπορέσω να τα κολλήσω :) με λίγη προπόνηση ευτυχώς δεν ήτανε τπτ :048: :048: :D :D και κάνει κ overvolt :D:D:D:D xexexeeexexxexe!!!

@ F117 Ακομα ενας ευτυχισμενος κατοχος της φτηνης modded overvolted ASRock Dual-SATA2.Kαλα κλοκια (ποσο πηγες μαξ σταθερο ΗΤΤ?Σου ειχα πει μην την πουλησεις (εσενα νομιζω) δωσε της μια Modded ευκαιρια!!!!)

@MADKiller7 είμαι σταθερός στα 273 mhz.....δλδ 11χ273=3ghz κάνω και bench μέχρι τα 282-283 μετά τα παίζει η μνήμη......10x300 δεν εχω δοκιμάσει ακόμα αλλά δεν πιστεύω να έχω προβ......OCW1 βιος έτσι......αξίζει να την Moddarete παίδεςςςςςςς............:071: :071: :071: :071:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.