aplos73 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2006 Καλημέρα παιδιά.Θέλω να αγοράσω το 939 dual sata2 για να εγκαταστήσω την 6800GT που ήδη έχω.Για επεξεργαστή θα βάλω τον 4200 Χ2 .Θα είναι σταθερό το σύστημα μου;Για overclocking δεν ενδιαφέρομαι .Θα το αφήσω στις default τιμές.Please help.
panoc Φεβρουάριος 5, 2006 #2 Φεβρουάριος 5, 2006 Υπάρχει κάτι που σε κάνει να ανυσηχείς?Γιατί να μην είναι σταθερό???? δε βρίσκω κάποιο λόγο...
amdfreak Φεβρουάριος 5, 2006 #3 Φεβρουάριος 5, 2006 Γνώμη μου είναι ότι το συγκεκριμενο ειναι οτι καλύτερο από τιμή/απόδοση.μην περιμένεις φρου φρού και αρώματα στο κουτί(ότι πληρώνεις παίρνεις)Από επιδόσεις ειναι πολυ καλο ,απλά στο AGP του με κάποιες κάρτες την βλέπει κάπως στραβά (οχι με ολες).από θέμα overclocking...λίγα πράγματα όλα σε normal πλαίσια ,αν θες overclocking ,ποιότητα κατασκευής και εξοπλισμό ,γνώμη μου είναι DFI.η ASROCK δεν το διαφημίζει για overclockin mobo(με καποιες μικρες επεμβασεις ομως κανεις παπαδες(για την κλαση του παντα μιλαμε).Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος απο θεμα σταθεροτητας και overclocking αξίζει και το τελευταίο του €.τσέκαρε και το link με το review.http://www.techpowerup.com/reviews/ASRock/939Dual-SATA2
baglamas1442169139 Φεβρουάριος 7, 2006 #4 Φεβρουάριος 7, 2006 Οπως είπε και ο προηγούμενος φίλος, οτι πληρώνεις παίρνεις, στην περίπτωση την δική σου είσαι μια χαρά και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς, αρκεί να ξέρεις όντως τι παίρνεις και να μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις.
dimitris74 Φεβρουάριος 7, 2006 #5 Φεβρουάριος 7, 2006 μια χαρά μητρική ειναι, δεν θα σε προβληματίσει καθόλου, τσεκαρε και εδώ που την έχουν ψάξει παραπάνωhttp://www.ocworkbench.com/ocwbcgi/ultimatebb.cgi?ubb=forum&f=30
firefox Φεβρουάριος 10, 2006 #6 Φεβρουάριος 10, 2006 εμενα πάλι μου δημιούργησε προβλήματα που δεν τα περίμενα. πρόβλημα εγκατάστασης τον drivers μιας GF4 MX ας πούμε. έχω την εντύπωση ότι μπερδευόταν με τους agp drivers τις ULi.επίσης με παίδεψε πολύ με σατα1 και σατα2 HDD αφού μετά από αρκετές αλλαγές εννόησε να τον di. και έτσι την φοβήθηκα σαν μητρική και μου φαίνεται άλλαξα γνώμη. πολλές αστάθειες με το καλημέρα και δεν λέει να βασιστείς σε μια τέτοια μητρική με φόβισε.
slaught Φεβρουάριος 11, 2006 #7 Φεβρουάριος 11, 2006 Aπο καποιες κουβεντες που εχουν γινει στο forum ειναι μια χαρα m/b !!!Aν σεν ειναι σταθερη στα default δεν θα την βγαζαν στο εμποριο και αυτοι!!!Και οπως ειπωθηκε παραπανω με λιγο modding μπορει να κανει πολλα με βαση την ποιοτητα της βεβαια!
SokoNik Φεβρουάριος 11, 2006 #8 Φεβρουάριος 11, 2006 Exω την ιδια μητρηκη με εναν 4200+ χ2 και μια 6600gt εδω και 2 μηνες περιπου και δεν εχω κανενα προβλημα με default καταστασεις
aGka8lz1442169129 Φεβρουάριος 11, 2006 #10 Φεβρουάριος 11, 2006 Ασχετο: εβγαλε και νεο βιος προχθες 1,60το δοκιμασες?λεει τπτ?θα το βαλω και εγω να πω εντυπώσεις
dimitris74 Φεβρουάριος 12, 2006 #11 Φεβρουάριος 12, 2006 το δοκιμασες?λεει τπτ?θα το βαλω και εγω να πω εντυπώσειςτο έχω δει και γώ, η μονη αλλαγή είναι σε ενα agp fifo το οποίο το ψάχνουν στο νετ να δουν τι γίνεται, δυστηχώς ομως το 274 lock παραμενει
f117 Φεβρουάριος 12, 2006 #12 Φεβρουάριος 12, 2006 @aplos73 χώσου για την ASrock..... δεν υπάρχει καλύτερη στα λεφτά της εγώ έχω την ASrock μαζί με έναν San Diego 3700+ και μία Club3D 9800pro AGP και δεν έχει δημιουργηθεί κανένα προβ....πάνω τώρα έχω εναν WB 120GB Sata1 και εναν WB 80 GB ATA ...... όλα καλά μ πάνε από OC τώρα αμα κατεβάζει moded bios μπορείς να πάς και πάνω απο τα 300 ΗΤΤ και με Hardmod να δώσεις περισσότερο ρεύμα σε μνήμες και core της CPU.... κανένα παράπονο απο μένα
slaught Φεβρουάριος 12, 2006 #13 Φεβρουάριος 12, 2006 Εχω την εντυπωση οτι για τα λ7 της ειναι παρα πολυ καλη αυτη η m/b θα ξεκινησω να την προτινω σε αυτους που με ρωτανε για low cost συστηματα!!!!!
MADKiller7 Φεβρουάριος 13, 2006 #14 Φεβρουάριος 13, 2006 Εχει κανει κανεις τα volt mods που λενε στο techpowerup η στο OCW?Την παραγγειλα και με το που θα ερθει θα την μονταρω(για χαρη του παλιου μου venice που πηρα πισω και για τα UTT-BH5).
f117 Φεβρουάριος 14, 2006 #15 Φεβρουάριος 14, 2006 και εγώ θέλω να τα κάνω αυτα τα mods για vcore & vdimm :s αλλά δυο φορές έχω πιάσει στην ζωή μ κολλητήρι στην σχολή και αυτό για χοντροδουλειά.....οπότε...... θελώωωωωωω
circi Φεβρουάριος 14, 2006 #16 Φεβρουάριος 14, 2006 αυτο το ULi chipακι ειναι καλο? πρωτη φορα το ακουω...
f117 Φεβρουάριος 14, 2006 #17 Φεβρουάριος 14, 2006 εξαρτάτε τι θες....εγώ ήθελα mobo να έχει και AGP και PCI-e και ήταν η μόνη που τα είχε .... εμένα μια χάρα σταθερή μ είναι ..... από OC κοίτα το thread του kbilly !καλά τα πάει εκεί για λεφτά της.....μιλάμε για μια mobo 67 € ........... για τα λεφτά της δεν υπάρχει ΤΠΤ καλύτερο...με παραπάνω θα βρεις
amdfreak Φεβρουάριος 14, 2006 #18 Φεβρουάριος 14, 2006 Την vcore mod την έχω κάνει και μπορώ να πω πως τα πάει πολύ καλά υπάρχουν κάποιες διακύμανσεις στο ρεύμα (δεν είναι σταθερό) λεει το techpowerup ότι η μόντα σου δίνει 1.55 το ρεύμα παίζει περίπου από 1.54 έως 1.58.(πολλοι δουλευουνε στα 300χ9 ανετα με την μοντα(αναλογα την cpu αν θελει ή αν δεν θελει πολυ ταισμα σε ρευμα) ο δικος μου θελει μαμ για να παιξει ψηλα και το δουλευω max stable 293x9=2640 ή 238χ11.Απλα αν το αγορασει καποιος να ξερει οτι μετα την μοντα για να μην εχει cold boots(δεν ειναι και τοσο σοβαρο,ειναι λιγο σπαστικο)να προσπαθησει να ανεβει με τον defualt πολλαπλασιαστη να μην εχει τα cold boots,αλλα σε γενικα πλαισια τα παει πολυ καλα....και πολυ καλυτερα με βαση καποια reviews απο low cost named mobos(asus,msi) Το μονο bios που αξιζει μετα την vcore mod ειναι το οcwbeta2.Αναφέρθηκε για προβλήματα σε agp slot..είναι αλήθεια πως με κάποιες nvidia την βλέπει κάπως το mobo.Oταν το πηρα περιμενα να δω επιδοσεις σε λογικα πλαισια αλλα το ULI δινει οτι υποσχεται και σε default και σε ο/c καταστασεις οπως λενε τα reviewsΠαντως εγω παιδια περιμενω το καινουργιο της με SLI και οχι της NVIDIA αλλα αναπτυξη της ιδιας της ULI.939 socket με future slot AM2, 2 sata2 ,4 sata ,firewire ,gigabit lan, 2 SLI X16,bios πιο πλουσιο με ρευματακια σε vcore se μνημες σε chipset και με τις ευκολες μοντες της ASROcK(ACER) περιπου στα 70 με 80 € ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ??:119:Με αυτο το κοστος τα εχεις σχεδον ολα και οverclocking σε λογικα πλαισια.
slaught Φεβρουάριος 14, 2006 #19 Φεβρουάριος 14, 2006 Ρε παιδια με αυτα που ακουω εχω μπει σε σκεεις να παρω μια να την moddαρω-δοκιμασω και ας την κρατησω για εφεδρικη!Παντως ειναι αυτο που λεμε best value for money πραγματικα!!Και εξω πολλοι εχουν ενθουσιαστει με αυτο το mobo. :033:
amdfreak Φεβρουάριος 14, 2006 #20 Φεβρουάριος 14, 2006 Ρε παιδια με αυτα που ακουω εχω μπει σε σκεεις να παρω μια να την moddαρω-δοκιμασω και ας την κρατησω για εφεδρικη!Παντως ειναι αυτο που λεμε best value for money πραγματικα!!Και εξω πολλοι εχουν ενθουσιαστει με αυτο το mobo. :033:τσεκαρε το link...http://www.asrock.com/product/939SLI32-eSATA2.htm
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.