Jump to content

Θα αντεξει?

Braveheart1980

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Διαβαζοντας διαφορα αρθρα σε καποια site του εξωτερικου διαπιστωσα πολλα cpu που λογω αυξησης της τασης "ψοφαγανε" πολυ-πολυ γρηγορα.Και αρχισα να ανησυχω....

Εγω εχω AMD 3500+ στα 2820 (282χ10) με 1,600V ταση (πυρηνας Venice) και τον δουλευω σχεδον 24/7 και μαλιστα σε 100% cpu load

Bεβαια λογω της υδροψυξης δεν εχω μεγαλες θερμοκρασιες (περισυ κατακαλοκαιρο μου ειχε χτυπησει 41-42 βαθμους(*) ) σε full load

Μηπως να ριξω την ταση?

{Μην τον παρω και στο χερι τον αμοιρο τον επεξεργαστη!}

(*) Ολες οι θερμοκρασιες που αναφερω ειναι απο thermistor στο πλάι του heatspreader της cpu

Θα δείξει....κι εγώ τον 3200+ 1.62v του δίνω για 10x286.....οποιανού του ψοφίσει 1ος, γρήγορα τηλέφωνο να κατεβάσει vcore o άλλος :Ρ

Θα δείξει....κι εγώ τον 3200+ 1.62v του δίνω για 10x286.....οποιανού του ψοφίσει 1ος, γρήγορα τηλέφωνο να κατεβάσει vcore o άλλος :Ρ

To εχω ξαναπει,αλλα θα το ματα-ξαναπω : You are a god amongst pitty humans!

Εγραψες!

Κοίτα εγώ το tip που θα σου δώσω είναι αν ανησυχείς .. να ανησυχείς το καλοκαίρι .. αλλα επειδή είσαι "υγροψιχτος" δεν πρέπει να ανησυχείς καθόλου εγώ το χειμώνα το έχω και δουλεύει στα 1.66 συνεχεια και το καλοκαιράκι μόλις αρχίσουν οι ζεστες το κατεβάζω στα 1.5 διότι μια μέρα έφτασε 65 έκανε ένα beep και έκλεισε είμαι.. "αεροψιχτος" και έχω βάλει στα 65 να κλείνει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.