superduke Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2006 Μπορείτε να μου πείτε τι καλώδια πρέπει να χρησιμοποιήσω και γενικά τα βήματα που πρέπει να κάνω?Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
taicom_d Φεβρουάριος 4, 2006 #2 Φεβρουάριος 4, 2006 θα χρειαστεις ενα καλωδιο Dvi σε Dvi και ενα ανταπτορακι απο Dvi σε HDTV και θα το συνδεσεις με την τηλεοραση σου.
superduke Φεβρουάριος 4, 2006 Author #3 Φεβρουάριος 4, 2006 Δηλαδή δεν μπορώ να κάνω τη σύνδεση με d-sub?Aυτός ο αντάπτορας dvi σε hdtv, τι είναι?
taicom_d Φεβρουάριος 4, 2006 #4 Φεβρουάριος 4, 2006 Η τηλεοραση σου δεν εχει εισοδο HDMI?θα τον χρειαστεις τον ανταπτορα για να συνδεσεις το καλωδιο DVI με την εισοδο της τηλεορασης.Ειναι κατι τετοιο http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=26618
superduke Φεβρουάριος 4, 2006 Author #5 Φεβρουάριος 4, 2006 H τηλεόραση έχει dvi και d-sub είσοδο.Συνδέω τα καλώδια αλλά δεν έχω εικόνα.
taicom_d Φεβρουάριος 4, 2006 #6 Φεβρουάριος 4, 2006 Απο την καρτα γρφικων εχεις ενεργοποιησει την δευτερη οθονη για να σου δωσει σημα ή εστω να κανει ανιχνευση το οτι εχεις συνδεσει και δευτερο μονιτορ.Ποια τηλεοραση εχεις?Στην δικια μου για να δωσει σημα επρεπε να την ενεργοποιησω.Τωρα τα βηματα απο για Nvidia δεν το γνωριζω ακριβως λογο φανατικος και μονο Ati.
superduke Φεβρουάριος 4, 2006 Author #7 Φεβρουάριος 4, 2006 Έχω loewe 32''.Αυτήν την ενεργοποίηση τι κάνω από τους drivers?
taicom_d Φεβρουάριος 4, 2006 #8 Φεβρουάριος 4, 2006 Απο τις ιδιοτητες της καρτας γραφικων θα ενεργοποιησεις το δευτερο μονιτορ για να δωσει σημα.
superduke Φεβρουάριος 4, 2006 Author #9 Φεβρουάριος 4, 2006 Μόνο τη τηλεόραση συνδέω στο pc γιατί να κάνω ενεργοποίηση για δεύτερο monitor?
sotimo Φεβρουάριος 13, 2006 #10 Φεβρουάριος 13, 2006 Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω...εχω παραγγειλει μα LG LCD TV 32' HD-READY.δεν εχει ομως εισοδο HDMI.Θα εχω προβλημα με τα μελλοντικα hd-dvd?εχει ομως εισοδο dvi.Μπορω να κανω μετατροπη στον adapter οταν θα χρειαστει ? (και αν?).Mηπως να την ακυρωσω? :091: please help δεν γνωριζω τι να κανω...!!??!!
kallileo Φεβρουάριος 13, 2006 #11 Φεβρουάριος 13, 2006 Εως τωρα παντως απο ολες τι εισοδους που δοκιμασα σε συνδεση με PC η D-Sub λειτουργει καλυτερα απο ολες. Η Dvi και HDMI θελουν αρκετες ρυθμισεις. Δεν νομιζω να εχεις προβλημα για τα επομενα χρονια.....υπαρχουν πολυ ανταπτορες. Απο ξερω το DVI και το HDMI ειναι ιδια απλα το HDMI μεταφερει και ηχο. Eχει και digital copy protection αλλα αυτο ειναι μεγαλη ιστορια.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.