Jump to content

help με installation

parginos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλημερα, χρειαζομαι βοηθεια επειγοντως, παρελαβα σημερα την 7800gtx και εκτος του οτι επαθα πλακα με το μεγεθος της, εχω ενα μικρο προβληματακι, αυτα τα καλωδιο που δειχνω πιο κατω τα συνδεω και τα δυο με το τροφοδοτικο και στην καρτα η μονο το 1? η κανενα?

βοηθηστε γιατι τα εχω κανει πανω μου μηπως κανω καμια λαλακια :030:

post-1344-1442174305,9812_thumb.jpg

Φυσικά και το συνδέεις. Το καλύτερο είναι να συνδέσεις 2 molex το καθένα απο διαφορετικό rail. Αμέσως επόμενη επιλογή 2 molex του ιδίου rail. Ελπίζω να έχεις αρκεά watt :)....και μεγιές.

Αν πάντως ακόμα έχεις αμφιβολίες, μπορείς να μου την δώσεις να την συνδέσω στο δικό μου μηχάνημα, να την δοκιμάσω για κανα εξάμηνο :081: :110:

Αν πάντως ακόμα έχεις αμφιβολίες, μπορείς να μου την δώσεις να την συνδέσω στο δικό μου μηχάνημα, να την δοκιμάσω για κανα εξάμηνο :081: :110:

:036: εγω λεω carkit να μου στειλεις το μηχανημα σου να την δοκιμασω κανενα εξαμηνο :021:

ολα οκ την εβαλα και παει τζαματα,

και κατι ακομη κερδισα την υδροψυξη στον διαγωνισμο :060: :060:

τελικα την συνδεσα με δυο μολεξ απο το ιδιο ρεϊλ, αλλα δεν την βλεπω να τραβαει καλα και λεω να παραγγειλω αυτο το

τροφοδοτικο,

τι λετε?????

το ειδα και αυτο αλλα νομιζω οτι το πρωτο θα ειναι καλυτερο σε βαθος χρονου, αλλα και παλι δεν ξερω τι να αποφασισω :090:, και παντα σκεφτομενος για την καρτουλα γιατι ο μονος λογος που θα αλλαξω ειναι αυτη.

και το enermax είναι καλό, γενικά οταν μιλάμε για τροφοδοτικά αυτής της κατηγορίας είναι αρκετά τα καλά κομμάτια, κοιτάμε τις διευκολύνσεις που παρέχει το καθένα π.χ. αποσπώμενα καλώδια που είναι σημαντικό στοιχείο.

παιδια σορυ κιολας που μιλαμε εδω για τροφοδοτικα αλλα ειναι σε συναρτηση με την καρτα γραφικων γι αυτο το συνεχιζω εδω.

ερωτηση: αν συνδεσω ενα παλιο 300αρι τροφοδοτικο που εχω μονο με την καρτα θα κανω δουλεια? δεν ξερω αν γινετε απλα ερωτηση κανω. :070:

εβαλα τελικα το tagan 580, :116: πολυ καλο,

να ρωτησω, για την 7800gtx 256mb, τα 7156 στο 3dmark05 δεν ειναι λιγα? ολα default με p4 hp @3.0 2gb ram και drivers 82.12 modified

εβαλα τελικα το tagan 580, :116: πολυ καλο,

να ρωτησω, για την 7800gtx 256mb, τα 7156 στο 3dmark05 δεν ειναι λιγα? ολα default με p4 hp @3.0 2gb ram και drivers 82.12 modified

Για την κατηγορια των Intel Netburst ,θα ελεγα πως ειναι σωστα .

Δες και αυτο : http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=17196

Και ποιο συγκεκριμενα : http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showpost.php?p=172080&postcount=14

καλημέρα, επανέρχομαι για να ξέρω αν είμαι ok.

λοιπόν το καινούριο τροφοδοτικό είχε δυο pci-e εξαπινα βυσματα. συνδεσα το ενα απο αυτα στην 7800gtx και αφαιρεσα τελειος το διπλο μολεξ που εχω επισυναψει πιο πανω. ειμαι οκ ετσι η χρειαζεται να βαλω το διπλο μολεξ και να καταργησω το εξαπινο απο το τροφοδοτικο? tagan 580w 2 x pci-e

ακυρο μαγγες εψαξα και βρηκα οτι ειμαι οκ με το εξαπινο του τροφοδοτικου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.