Jump to content

ATI CATALYST CONTROL CENTER

Utrion

Η άποψη σας για το CCC?  

19 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Όπως γνωρίζει ήδη ο Utrion, εμένα δε μου αρέσει καθόλου.

Το γιατί είναι επειδή χρειάζεται το .net για να δουλέψει. Και το θεωρώ λίγο παράλογο drivers να χρειάζονται άλλο install προγράμματος πρώτα για να δουλέψουν. Παράλληλα δημιουργούν και διάφορα προβληματάκια. (τουλάχιστον εγώ είχα). :013: :076: :110:

Να σημειωθεί ότι πρώτη φορά βάζω AΤi και οπότε απτην αρχή το πήρα με στραβό μάτι.

Όπως γνωρίζει ήδη ο Utrion, εμένα δε μου αρέσει καθόλου.

Το γιατί είναι επειδή χρειάζεται το .net για να δουλέψει.

Το .NET το χρησιμοποιούν και άλλες εφαρμογές...

Ένα σωστό Windows Setup έχει όλα τα διάφορα runtime components, κλπ...

Και εμένα αυτό με το .NET μου την έσπασε. Όπως και ο χρόνος που απαιτείται ώσπου να φορτώσει. Είχα καλομάθει με το CP και οι διαφορές φαίνονται. Για κάποιον καινούριο όμως καλό φαίνεται...

πάντως άσχετο αλλα το εικονίδιο κάτω δεξιά που βγαίνει είναι ΠΟΛΎ ΠΟΛΎ χρήσιμο και οι περιστέρι το αγνοούν εντελώς όπως φυσικά και εγώ !!!!:)

με δεξί(και λίγο ψάξιμο) σου βγάζει όλα τα setting που μπορεί να τα αλλάζεις χωρίς να φορτώσεις το CCC !!!!!!!απλά μπορείς ένα setting τι φορα να αλλάζεις

Το .NET το χρησιμοποιούν και άλλες εφαρμογές...

Ένα σωστό Windows Setup έχει όλα τα διάφορα runtime components, κλπ...

Άλλο να το απαιτούν κάποια προγράμματα και άλλο να αναγκάζεσαι να το βάλεις πριν από Drivers κάρτας γραφικών.

Αυτό δε μ'αρέσει καθόλου.

Και όπως είπα μου δημιούργησε και προβλήματα ο συνδιασμός .net - ATi - dual core στο Lineage2. :017:

Ενώ με nVidia δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.

Και εξάλλου θα μπορούσαν να έχουν ένα option ώστε οποιος δε θέλει .net να τους έχει όπως τους παλιούς, μέχρι να βγουν τα Vista όπου το .net θα είναι ενσωματωμένο πλεον στο λειτουργικό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.