gp13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2006 Έχω την μητρική ASUS A8N-E και το ανεμιστηράκι του chipset κάνει τόσο πολύ θόρυβο που "συναγωνίζεται" την stock ψύκτρα της 6800gs. Την αρχή για μείωση θορύβου την έκανα με την κάρτα γραφικών και το nv silencer 5. Σκεφτόμουν να βάλω στο chipset την ψύκτρα της coolermaster blue ice II αλλά πλέον είναι αδύνατο καθώς το silencer πήγε πάνω από το chipset.Οπότε σκέφτομαι 3 πιθανές λύσεις: 1)Να βάλω funless ψύκτρα. 2)Να βαλώ το ανεμιστηράκι από την παλιά μου μητρική (via appollo KT266A).3)Να χαμηλώσω τις στροφές του υπάρχοντα ανεμιστήρα μεσω ενός ρυθμιστή στροφών της zalman τον οποίο έχω από ψύκτρα cpu.Τι μου προτείνετε να κάνω; Αν έχετε και κάποια άλλη ιδέα πείτε την ελεύθερα.Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Φεβρουάριος 1, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 Ριξε και μια ματια σε αυτο εδω ... Το εχω και στα 2 mobo που εχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gp13 Φεβρουάριος 1, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 Ριξε και μια ματια σε αυτο εδω ... Το εχω και στα 2 mobo που εχω.Τι chipset έχουν τα mobo που έχεις; Και πάνω απ' όλα είναι αρκετά αθόρυβο το ανεμιστηράκι που μου προτείνεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Φεβρουάριος 1, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 Τι chipset έχουν τα mobo που έχεις; Και πάνω απ' όλα είναι αρκετά αθόρυβο το ανεμιστηράκι που μου προτείνεις;To ενα ειναι με το nf4 sli και το αλλο με nforce2. Μax παιζει καπου στις 4,500rpm αλλα ποτε δεν το αφηνω εκει. Βαλε και το speedfan το προγραμματακι στο pc σου μηπως δεν παρεις και τπτ επιπλεον στο τελος. Κατεβασε το απο εδω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gp13 Φεβρουάριος 1, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 Δεν ξέρω και τι θερμοκρασίες ανεβάζει το nforce 4 ultra. Θα έβαζα το ανεμιστηράκι από την παλιά μητρική αλλά δεν ξέρω τι απόδοση έχει καθώς είναι αρκετά ήσυχο και στο chipset ήταν κολλημένο με ταινία διπλής όψης και είναι και πλαστικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.