ΓιαγκΤ Ιανουάριος 22, 2005 #21 Ιανουάριος 22, 2005 Αν παρομοιάζαμε τα κουτιά με αυτοκίνητα, θα έλεγα ότι το V2000 και το Stacker είναι Mercedes. Το πρώτο όμως είναι επιβατικό, ενώ το δεύτερο φορτηγό.
vdeseris Ιανουάριος 22, 2005 #22 Ιανουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 12:08] Αν παρομοιάζαμε τα κουτιά με αυτοκίνητα, θα έλεγα ότι το V2000 και το Stacker είναι Mercedes. Το πρώτο όμως είναι επιβατικό, ενώ το δεύτερο φορτηγό. Και αναρωτιόμουνα γιατί δεν μου αρέσουν....
BeetleJuice Ιανουάριος 29, 2005 #23 Ιανουάριος 29, 2005 εχω μεινει αφωνοςτετοιο χαλι το μαυρο?και γω ρε φιλε τους ζαλιζα να μου φερουν το μαυρο?παλι καλα , κατι εμαθα ναχω τα ματια μου ανοιχταεγω παιδια σορυ κιολας αλλα απο pc store δεν ψωνιζω μετα το ανοιγμα που εκανε το multirama σε προιοντα καλα για Pc .οι τυποι εχουν φερει τα αντερα τους , κατι πραγματα που τα χαζευα σε ξενα sitesφιλε με την τελευταια φωτο το παραθυρακι το εφτιαξες μονος σου ή ειναι αγοραστο ?γιατι ρε συ δεν το εκανες λιγο πιο στενο τοσο ωστε να μην φαινονουσαν οι ραγες που μπαινουν πανω οι σκληροι?Θα μου πεις γουστα ειναι αυτα , απλα μου εκανε εντυπωση γιατι βλεπω ωραιο παραθυρο αλλα το πηγες πολυ ακρη και με παραξενεψε...σε κανα μηνα θα στησω και γω το πολυαγαπημενο μου στακερ με το νερακι μου που βολοδερνει σε ενα παλιο κουτι μιντι ξεντεριασμενο (εχω και φωτο αλλα πολυ χαλι να σας τη στειλω)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.