bZrOo Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2005 Σήμερα πήρα το κουτί που περιγράφω στον τίτλο. Τα κουτί ΝΩΜΙΖΑ πως είναι μαύρο ανοδιωμένο αλουμίνιο γύρω γύρω , αλλά τελικά είναι αλουμίνιο ΒΑΜΕΝΟ με μαύρη μπογιά. Αν κάποιος που έχει το ίδιο κουτί ,έχει κάτι διαφορετικό από ένα μπογιατισμένο ασημένιο κουτί θα ήθελα να γράψει ένα ποστ ώστε να καταλάβω και εγώ αν η Cooler Master είναι ΤΟΣΟ τραγική σε αυτήν την υλοποίηση.Τώρα πάω πίσω το κουτί για να πάρω το ασημένιο, αυτό τουλάχιστον δεν έχει ελεεινά βαμμένη μπογιά πάνω του.
spc Ιανουάριος 21, 2005 #2 Ιανουάριος 21, 2005 το κουτί και στις 2 εκδόσεις είναι σιδερένιο και βαμμένο (μαύρο ή ασημί)το ασημί πάντως είναι βαμμένο μια χαρά και ξεγελάει το μάτι καθώς φαίνεται ως αλουμινένιο (από το βάρος πάντως φαίνονται όλα....)
PGM Ιανουάριος 21, 2005 #3 Ιανουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 17:19] (από το βάρος πάντως φαίνονται όλα....) True true....ειδικα μετα απο φαγοποτι δεν σηκωνεται με τιποτα το ρημαδι....
gbak Ιανουάριος 21, 2005 #4 Ιανουάριος 21, 2005 εγω το πηρα μαυρο και ειναι μια χαρα....τωρα δεν καταλαβαινω τι εννοεις με αυτο" μπογιατισμένο ασημένιο κουτί "
jpavly Ιανουάριος 21, 2005 #5 Ιανουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από bZrOo Σήμερα πήρα το κουτί που περιγράφω στον τίτλο. Τα κουτί ΝΩΜΙΖΑ πως είναι μαύρο ανοδιωμένο αλουμίνιο γύρω γύρω , αλλά τελικά είναι αλουμίνιο ΒΑΜΕΝΟ με μαύρη μπογιά. Αν κάποιος που έχει το ίδιο κουτί ,έχει κάτι διαφορετικό από ένα μπογιατισμένο ασημένιο κουτί θα ήθελα να γράψει ένα ποστ ώστε να καταλάβω και εγώ αν η Cooler Master είναι ΤΟΣΟ τραγική σε αυτήν την υλοποίηση.Τώρα πάω πίσω το κουτί για να πάρω το ασημένιο, αυτό τουλάχιστον δεν έχει ελεεινά βαμμένη μπογιά πάνω του. Ώπα.. κάτσε ρε παιδάκι μου... Εγώ κάθε φορά που περνάω από τη βιτρίνα του PC Store φεύγω έτσι :drool: .Τι μας λες τώρα? Πριν πάρεις το κουτί δεν το έψαξες να δεις αν σε καλύπτει? Πριν το πάρεις δεν το είδες πουθενά? Δεν το έπιασες?
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 21, 2005 #6 Ιανουάριος 21, 2005 Τόσο λεπτή επίστρωση, μόνο ανοδίωση μπορεί να είναι.
fanisk Ιανουάριος 21, 2005 #7 Ιανουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από jpavly Ώπα.. κάτσε ρε παιδάκι μου... Εγώ κάθε φορά που περνάω από τη βιτρίνα του PC Store φεύγω έτσι :drool: .Τι μας λες τώρα? Πριν πάρεις το κουτί δεν το έψαξες να δεις αν σε καλύπτει? Πριν το πάρεις δεν το είδες πουθενά? Δεν το έπιασες? Το LianLi V2000 που πηρα...δεν το ειχα δει π ο τ ε απο κοντα!!!Το παραγγειλα, το εστησα κ το ειδα...
spc Ιανουάριος 21, 2005 #8 Ιανουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K Το LianLi V2000 που πηρα...δεν το ειχα δει π ο τ ε απο κοντα!!! Το παραγγειλα, το εστησα κ το ειδα... έτσι απλά; δεν το έψαξες; δεν το είδες; δεν το κοίταξες από κοντά; δεν έλεγξες τους χώρους του; δεν το χαϊδεψες; δεν..... άσε καλύτερα, σταματάω γιατί είσαι και ανήλικος
fanisk Ιανουάριος 21, 2005 #9 Ιανουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από spc έτσι απλά; δεν το έψαξες; δεν το είδες; δεν το κοίταξες από κοντά; δεν έλεγξες τους χώρους του; δεν το χαϊδεψες; δεν..... άσε καλύτερα, σταματάω γιατί είσαι και ανήλικος Και ομως οχι αγαπητε!!! Μονο απο φωτο, και απο το πρηξιμο στον κακομοιρο τον Trooper... Μολις το εβαλα στο δωματιο...εκλεισα την πορτα...χαμηλωσα το φως...εβαλα απαλη μουσικη...κ μειναμε μονοι...!! Εγω, αυτο και το δωματιο... Απο τοτε...im in love με το κουτι μου.. Γιατρε!!!!!! Ειμαι σοβαρα?????
bZrOo Ιανουάριος 21, 2005 Author #10 Ιανουάριος 21, 2005 Λοιπόν παιδιά πήρα το ασημένιο και σε καμία περίπτωση δεν είναι όπως το μαύρο. Το ασημένιο έχει τα πλαϊνά ΧΩΡΙΣ χρώμα και είναι πολύ πιο όμορφο. Το μόνο πράμα που είναι βαμμένο ασημένιο είναι το επάνω κομμάτι και ευτυχώς έχει γίνει καλή δουλειά σε αυτό το κουτί , και όπως είπε ο jpavly το κουτί είναι για τρελά σάλια Το μαύρο από την άλλη έχει και τα πλαϊνά βαμμένα και όταν λέω " μπογιατισμένο ασημένιο κουτί " εννοώ πως τα πλαϊνά ΕΙΝΑΙ αλουμίνιο βαμμένο με μπογιά . και όχι ανοδιωμένο όπως νόμιζα, και απλά τυχαίνει να θεωρώ απαράδεκτο να βάφεις με μπογιά το αλουμίνιο. Και για να καταλάβετε πόσο άσχημα βαμμένο ήταν φανταστείτε φουσκάλες σε αρκετά σημεία και πάνω που έχει τρυπίτσες για τον 80αρι ανεμιστήρα είχε φραγμένες σχεδόν όλες τις τρύπες με μαύρη μπογιά. Πάντως να ξέρετε το μαύρο έχω φάει τα συκώτια στον υπεύθυνο του Pc Store και ο άνθρωπος πάντα ευγενικός και εξυπηρετικός μου λέει πως ΘΑ έρθει ,δεν το έβρισκε κλπ κλπ .Ε και τελικά σήμερα που των ξαναρώτησα μου είπε πως θα έχει απάντηση σε μια βδομάδα και πήγα και το πήρα από αλλού που το είχαν. Το κουτί το είχα δει μόνο στο Pc Store σαν μορφή αλλα ασιμενιο ,και το μαύρο το πήρα σαν γουρούνι στο σακί. Κακός αλλά εδώ στο Ελλαντα δεν παίζει και πολύ σεβασμός προς τον καταναλωτή και δεν είχα την δυνατότητα ούτε από το μαγαζί που το πήρα να το δω κάπου ανοιγμένο. Τέλος πάντων ,το κουτί που έχω τώρα είναι τζιτζι και δεν έχω τελικά ιδιαίτερο πρόβλημα και με το ασημένιο χρώμα
gbak Ιανουάριος 22, 2005 #11 Ιανουάριος 22, 2005 δεν ξερω ρε φιλε μου....παντως το δικο μου δεν παρουσιαζει τετοια συμπτωματα που λες.... εκτος αν το μαυρο που σου δωσανε στην αρχη ητανε μουφα....
bZrOo Ιανουάριος 22, 2005 Author #13 Ιανουάριος 22, 2005 Χαχαχαχα ίσως το περίεργο όμως είναι ότι άλλους ζάλισα από άλλους πείρα το κουτί μήπως είναι κύκλωμα οι τύποι ; Υ.Γ. Συγγνώμη για την έναρξη του topic αυτού σε άλλο υποforum ,νάνε καλά οι mods που το πήρανε χαμπάρι
fanisk Ιανουάριος 22, 2005 #14 Ιανουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από jpavly Μήπως στο βάψανε επειδή τους ζάλισες? Μηπως το ειχαν βιτρινα κ ειχε ξεθωριασει το χρωμα, και το περασαν ενα χερι?????Στην Ελλαδα ολα ειναι πιθανα...
Stratos Ιανουάριος 22, 2005 #15 Ιανουάριος 22, 2005 Γενικοτερα, το Stacker δεν ειναι καλα φινιρισμενο. Το 99,9% στην πανω μερια, εκει που καταληγουν οι καθετες λαμαρινες που στηριζουν τα drives, φαινονται 4 εξογκωματα...
gfa3 Ιανουάριος 22, 2005 #16 Ιανουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Stratos [Σήμερα, στις 09:37] Γενικοτερα, το Stacker δεν ειναι καλα φινιρισμενο. Το 99,9% στην πανω μερια, εκει που καταληγουν οι καθετες λαμαρινες που στηριζουν τα drives, φαινονται 4 εξογκωματα... Εγω κι αλλα τεσσερα ατομα γνωστα μου που το εχουν τοτε ανηκουμε στο 0.01% :banging:
aristos87 Ιανουάριος 22, 2005 #17 Ιανουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από gfa3 Εγω κι αλλα τεσσερα ατομα γνωστα μου που το εχουν τοτε ανηκουμε στο 0.01% :banging: To ίδιο και γώ φίλε! stacker rulz!!!!!!
bZrOo Ιανουάριος 22, 2005 Author #18 Ιανουάριος 22, 2005 Χωράω και εγώ να μπω σε αυτό το 0,01% ή θα είμαστε στριμωγμένα ; Το ασημένιο είναι μια χαρά σε όλους τους τομείς , σε αντίθεση με το μαύρο που πέρασε από τα χέρια μου. Και μια υποσημείωση , το κουτί αν είχε κινητήρα θα μπορούσα να το καβαλάω και να πηγαίνω βόλτες πολύ στιβαρή κατασκευή Edit: Όπα νομίζω πως κατάλαβα τι εννοεί λέγοντας εξογκώματα , λέει τα σημάδια που φαίνονται από τα εξάγωνα παξιμάδια που βιδώνει πάνω τους ο ανεμιστήρας της οροφής. Και ένταξη αυτά δεν είναι εξογκώματα αλλά όντως δεν είναι τέλειο το φινίρισμα αν λάβεις αυτό υπόψη.
gfa3 Ιανουάριος 22, 2005 #19 Ιανουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από bZrOo [Σήμερα, στις 11:42] Χωράω και εγώ να μπω σε αυτό το 0,01% ή θα είμαστε στριμωγμένα ; Το ασημένιο είναι μια χαρά σε όλους τους τομείς , σε αντίθεση με το μαύρο που πέρασε από τα χέρια μου. Και μια υποσημείωση , το κουτί αν είχε κινητήρα θα μπορούσα να το καβαλάω και να πηγαίνω βόλτες πολύ στιβαρή κατασκευή Αν δεν εχεις καρεκλα με ροδες ιδου η ευκαιρια :hehe:
aristos87 Ιανουάριος 22, 2005 #20 Ιανουάριος 22, 2005 Έτσι είναι! Και γώ κάτοχος του ασιμί είμαι.... και είναι σκυλί το κουτί! Και πανέμορφο...............
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.