Jump to content

New Pc i need προτάσεις!!!

Noname

Recommended Posts

Απο το να παρεις ενα ετοιμο συστημα υδροψυξης που ειναι αχρηστα...κατα με παρε καλυτερα ενα αθορυβο αεροψυκτο π.χ ενα Zalman. Και αφου θες ταχυτητα κανε οπωσδηποτε Raid 0.

Λογικα το Enermax θα σε καλυψει αλλα μπορεις να παρεις ισως και κανα 600αρι.

Η DFI καλη ειναι..... :050:

Παρε την πιο φτηνη XFI....64ΜΒ δεν θα σου δωσουν τιποτα....καρτα ηχου ειναι ρε παιδια.

Επεξεργαση εναν 4400+ εισαι μια χαρα και ανεβαινουν αρκετα αυτοι. Τα 2500 τα εχεις οτι και να γινει και λιγο λεω. Δεν αξιζει ο 4800+.

Συμφωνώ με τα παραπάνω εκτός απο κάποιες παρατηρήσεις.

Για αερόψυξη εγώ προτείνω την ThermalRight SI-120 αθόρυβη (λόγω 12αριού ανεμηστήρα) και πολύ καλή επίδοση.

Όσο για την κάρτα ήχου απ'ότι έχω διαβάσει με τα 64ΜΒ μνήμης δείχνει τον πραγματικό της εαυτό, αλλιώς δεν πολυ διαφέρει από audigy 2 σε επιδόσεις. :079:

Πάντως ο 4400 θα σε καλύψει άνετα σε σχέση με τον 4800 που είναι τζάμπα λεφτά.

Για να δουλεψουν τα εξτρα 64ΜΒ πρεπει να το υποστηριζει και το παιχνιδι. Απο την αλλη και να σου δωσει 1% στις επιδοσεις τι εγινε. Τσαμπα λεφτα. Εκτος αν χρειαζεσαι το πανελ, χειρηστηρια και λοιπα μπιχλιμπιδια. εδω η ZS με την XFI ειχαν ελαχιστη διαφορα.

Μπορεις να προσεθεσεις και μετα ενα σκληρο δεν υπαρχει προβλημα αλλα γιατι να μην το κανεις κατευθειαν.

Αληθεια γιατι το θες το Crossfire και το SLI??????

Αφου μια χ1900 σε καλυπτει ανετα στα 1600χ1200 δεν κρατας τα λεφτα και παιρνεις στο τελος του χρονου μια με υποστηριξει dx10.

Koιταξε δεν βγαινουν απο την τσεπη μου τα λεφτα οποτε δεν εχει νοημα να μην

παρω κατι καλο:)

γιατι δεν θελω να πιασω 2 θυρες στην mοbo με 2 160ριδες :p

Ρε παδια δεν εχω τρελές απαιτησεις στον ηχο κ δεν ξερω κ audigy 4

δεν ειναι ασχημη για τα λεφτα της κ βαζω τα λεφτα που περισευουν για τα Z5500

η να κρατησω τα 5900?

Το crossfire το θελω για να αυκσησω τις επιδοσεις του Η/Υ οταν θα αρχιζει

να τα χολενει δλδ μετα απο 2χρονο ελπιζω:p

Συμφωνώ με τα παραπάνω εκτός απο κάποιες παρατηρήσεις.

Για αερόψυξη εγώ προτείνω την ThermalRight SI-120 αθόρυβη (λόγω 12αριού ανεμηστήρα) και πολύ καλή επίδοση.

Όσο για την κάρτα ήχου απ'ότι έχω διαβάσει με τα 64ΜΒ μνήμης δείχνει τον πραγματικό της εαυτό, αλλιώς δεν πολυ διαφέρει από audigy 2 σε επιδόσεις. :079:

Πάντως ο 4400 θα σε καλύψει άνετα σε σχέση με τον 4800 που είναι τζάμπα λεφτά.

και η στοκ ψύξη είναι πολύ καλή προς το παρόν.... απο 4400+ έχει heatpipes και με μια ceramique θα είναι jet.....

αργότερα το σκέφτεται..... :023:

Αυτο ειναι το θεμα σε 2 χρονια το crossfire σου θα ειναι αχρηστο. Και μαλλον και πιο νωρις. Τελος του χρονου βγανει το dx10. Αρα και καινουργιες καρτες, παιχνιδια. Βεβαια απο την στιγμη που δεν πληρωνεις εσυ στα αντιδια σου. :023:

Αν ισχυει αυτο να δουμε τι θα τις κανετε τις χ1900 :072:

Εγω παντως τοτε θα παρω καρτα.

http://www.vr-zone.com/?i=3177

Υπαρχει μια ακομα πρόταση απο ενα παιδι αυτη με την προυποτηεση οτι κρατω

την ΗΧ93 κ δεν παιρνω οθονη:

case: coolermaster stacker - 157.5 euro

cpu: FX60 - 1130 euro

mobo: DFI Lanparty UT RDX200 - 208 euro

vga: Sapphire x1900xtx - 665 euro

Ram: 2x Corsair XMS 1024MB DDR400 + Heat Spreader - 255.6 euro

HD: 250 Gb wd sata2 7200 - 112 euro

soundcard: X-FI X-treme music - 116 euro

trofodotiko: Enermax 535watt - 101 euro

hxeia: Z5500 Logitech - 342 euro

+70 euro dvd-rom k dvs-rw

sunolo: 3150 euros

Pws sas fainetai leei???

Αφου θα παιζεις παιχνιδια βαλε ενα raptor να φορτωνονται γρηγορα.Δε λεει ενα τερας συστημα και να εχει bottleneck απο το σκληρο....

Γιατι δεν βαζεις τον 4800+ Χ2 και με τα χρηματα που θα σου μεινουν να παρεις καλυτερες μνημες cl2(geil,ocz,gskill)και σκληρο δισκο raptor?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.