Jump to content

Hi, 6600 Albatron vs 6600 Asus

Angelteam

Recommended Posts

Καλησπερα, ειχα μια Nvidia G-Force 6600 απλη οχι GT και παρατηρησα οτι εκανε θορυβο το φουρφουρακι... Το πηγαινω πισω στο Πλαισιο, και μα μου, μου λενε πανε πανω να την αντικαταστησεις... Οκ παω, και μου βγαζει μια 6600 Asus.. η παλλια (albatron) ηταν 128 mb ενω η asus (new ) 256 mb.

Μου ειπαν οτι η asus ειναι πολυ πολυ καλυτερη... Δε το παρατηρησα ομως... (Ισως εκανα βλακεια διοτι αφου εβγαλα την παλλια μου (albatron) δεν απεγκατεστησα τους drivers της και απο πανω εγκατεστησα τους drivers της new (asus). Μετα που το συνιδιτοποιησα εβγαλα ολους τους drivers απο VGA και ξανα εγκατεστησα τους Drivers της καινουριας)... Παρατηρω ομως οτι πολλες φορες οταν πχ παιζω στο pc η και στην επιφανεια εργασιας να βρισκομαι πολλες φορες η οθονη αλλαζει ελαφρως χρωμα (κιτρινιζει πχ) Δεν ειναι προβλημα της οθονης ειναι Sony καινουρια που εδω και τοσο καιρο με την παλλια Vga δε παρουσιασε ουτε το παραμικρο προβληματακι. Τι να κανω... Ακουω αποψεις σας, ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!!!

6600 Albatron vs 6600 Albatron Να υποθέσω ότι ο τίτλος είναι λάθος?

Πάντως αν δεν σου δώσαν δεύτερο χέρι προβληματική κάρτα τότε ίσως να είναι θέμα καλωδίου monitor. Μπλε+Πράσινο αλλά χωρίς το σήμα για το κόκκινο καταλλήγει σε κιτρινισμό της οθόνης εκεί που θα έπρεπε να είναι άσπρη.

Τώρα για τους οδηγούς δεν χρειαζόταν να τους αλλάξεις. NVidia 6600 η μία τα ίδια και η άλλη.

Απλά θα πρέπει να δεις τα ρολόγια/συχνότητες λειτουργίας των δύο καρτών ώστε να είσαι σίγουρος ότι η ASUS είναι αντίστοιχη τουλάχιστον της Albatron σε επιδώσεις.

• 3 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.