arisderm Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2006 Σκέφτομαι να αγοράσω την καινούργια Eizo P 1700k Τήν εχει κανείς?Ποιά είναι η γνώμη σας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konos Ιανουάριος 31, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 Δεν ξέρω για την P1700K, αλλά πρόσφατα ο αδερφός μου αγόρασε την M1700K από το πλαίσιο και μπορώ να πω ότι είναι πάρα πολύ καλή οθόνη ειδικά σε παιχνίδια, αλλά και σε κυλιόμενο κείμενο δεν παρατηρείς φαινόμενα τύπου σκιάς. Αν έχεις άλλα 60 ευρω να δώσεις στην προτείνω ανεπιφύλακτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
techdanis Φεβρουάριος 1, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 http://www.prad.de/en/guide/screen2482.htmlτσέκαρε τα ακριβή χαρακτηριστικά της. Η μόνη ένσταση που έχω είναι σχετικά με ττην κάθετη γωνία θέασης (150 μοίρες με 5:1 κόντραστ)Κατά τα άλλα αν θες TN panel (κυρίως για games) φαίνεται καλήΣχετικά με το μοντέλο με ηχεία έχει ίδια χαρακτηρισιτκά οπότε τα ζυγίζεις και βλέπεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.