Trooper Φεβρουάριος 5, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Kαλοδουλευη!Ειναι ΚΤΗΝΟΣ! Ερωτηση κρισεως,αυτο τι ειναι???? LOL, αυτό ειναι ενα @@ που υποτίθετε οτι βγάζει καποια χρώματα κλπ σαν special effects... Δεν ηταν αυτό που διαφήμιζε αλλά τελος πάντων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Φεβρουάριος 5, 2005 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Trooper 19 με 380 ευρώ ειναι πολύ λιγα για μια ποιοτική οθόνη. δες την LG 1915 (19") που εχω εγω και πες μου μετα για ποιοτικη οθονη. δεν εχει βεβαια DVI και 1600 αναλυση. αλλα την πειρα 380 ευρω και εχει εγγυηση zero pixel για 3 χρονιαπαντως πολυ καλη ειναι η δικια σου αν την πηρες φτηνοτερα οπως λες. (εχει zero pixel εγγυηση?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Φεβρουάριος 5, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από stamatas δες την LG 1915 (19") που εχω εγω και πες μου μετα για ποιοτικη οθονη. δεν εχει βεβαια DVI και 1600 αναλυση. αλλα την πειρα 380 ευρω και εχει εγγυηση zero pixel για 3 χρονιαπαντως πολυ καλη ειναι η δικια σου αν την πηρες φτηνοτερα οπως λες. (εχει zero pixel εγγυηση?) Βρες μου οθόνη με DVI, + αναλογική είσοδο σε 19άρα + 1600 ανάλυση να δούμε πόσο κάνει... Ή έστω να μην έχει 1600 ανάλυση μιας και δεν υπάρχει απο όσο ξέρω, αλλά οπωσδήποτε DVI+analog... Για την 0 pixel εγγύηση δεν ξέρω αν έχει, δε νομίζω όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Φεβρουάριος 5, 2005 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 οι 19αρες δε πανε 1600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 5, 2005 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Trooper LOL, αυτό ειναι ενα @@ που υποτίθετε οτι βγάζει καποια χρώματα κλπ σαν special effects... Δεν ηταν αυτό που διαφήμιζε αλλά τελος πάντων... Πολλαπλων χρησεων λοιπον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis1416003167 Φεβρουάριος 6, 2005 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Tropper δες εδώ:http://www.l2035recall.com/Greece.htmHP L2035 Flat Panel Monitor RecallSAFETY RECALL NOTICEPhilips Consumer Electronics is voluntarily recalling select HP L2035 flat panel monitors. PROBLEM: A ground clip incorrectly installed within the inside back plastics panel of the monitor, posing a potential for an electric shock hazard. PRODUCT: HP L2035 Flat panel monitor: P9614A, P9614W, P9614X within the serial number date range of CNP352xxx through CNP423xxx. HOW TO DETERMINE IF YOUR L2035 MONITOR IS PART OF THE RECALL: Please follow the steps below to determine if your monitor falls within the serial number (Manufacturing) date range listed above. Check the serial number of the unit either by using the On Screen Display (OSD) or by viewing the label on the back of the monitor. Before using either method of serial number identification, please read and follow the instructions below. Until you determine that your monitor is unaffected, do not touch exposed metal surfaces (i.e. stand mounting bracket, or the base). There is a possibility for electrical shock hazard. Serial Number Identification through the monitors On Screen Display (OSD) for HP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Φεβρουάριος 7, 2005 Author #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Ναι το ξέρω, γι αυτό καθυστέρησε να έρθει και η δική μου, περίμενα να έρθει απο την καινούρια παρτίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Φεβρουάριος 7, 2005 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από stamatas δες την LG 1915 (19") που εχω εγω και πες μου μετα για ποιοτικη οθονη. δεν εχει βεβαια DVI και 1600 αναλυση. αλλα την πειρα 380 ευρω και εχει εγγυηση zero pixel για 3 χρονιαπαντως πολυ καλη ειναι η δικια σου αν την πηρες φτηνοτερα οπως λες. (εχει zero pixel εγγυηση?) Aπο χρωματα σκατα ειναι η 1915και μην πεις αν την εχω δοκιιμασιε κτλΑυτη εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Φεβρουάριος 7, 2005 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Καλοριζικη trooper....παντα τετοια :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Φεβρουάριος 7, 2005 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Samael [05-02-2005 13:30] Kαλοδουλευη!Ειναι ΚΤΗΝΟΣ! Ερωτηση κρισεως,αυτο τι ειναι???? XAXAXAXAXAXA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Φεβρουάριος 7, 2005 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 :OT: :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagtsil Φεβρουάριος 7, 2005 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Με κατι παραπανω επαιρνες wide (εφ'οσον πας σ'αυτα τα κοστη) και ησουν ακομη πιο αρχοντας!! Αλλωστε τα καινουρια games τις υποστηριζουν με εκπληκτικο αποτελεσμα.Που να δεις και στα dvd.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Φεβρουάριος 7, 2005 Author #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από vagtsil Με κατι παραπανω επαιρνες wide (εφ'οσον πας σ'αυτα τα κοστη) και ησουν ακομη πιο αρχοντας!! Αλλωστε τα καινουρια games τις υποστηριζουν με εκπληκτικο αποτελεσμα.Που να δεις και στα dvd.... Με αρκετά παραπάνω επαιρνά wide. ΔΕΝ την πληρωσα 850 ευρώ , το εχω πει πολλες φορές. Ευχαριστώ παίδες για τις ευχές Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Φεβρουάριος 7, 2005 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από TrooperΔΕΝ την πληρωσα 850 ευρώ , το εχω πει πολλες φορές. Ευχαριστώ παίδες για τις ευχές ε πες μας ντε ποσο την πηρες ...να δουμε αν αξιζει σαν αγορα. ποσο κανει στο μαγαζι μπορουμε να το βρουμε και μονοι μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Φεβρουάριος 8, 2005 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Δύο ερωτήσεις για Trooper:1) Απο που την πήρες? Ψάχνω να δω την 1955ΗΡ και δεν την βρίσκω σε κανένα κατάστημα...2) Τις μνήμες σου απο Ελλάδα τις πήρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Φεβρουάριος 8, 2005 Author #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από fonzi Δύο ερωτήσεις για Trooper:1) Απο που την πήρες? Ψάχνω να δω την 1955ΗΡ και δεν την βρίσκω σε κανένα κατάστημα...2) Τις μνήμες σου απο Ελλάδα τις πήρες? Θα ψάξεις να την βρείς σε κάποιον απο τους resellers της HP, πχ Πλαίσιο, Multirama και οσοι άλλοι φέρνουν προιόντα ΗP.Τις μνήμες της πήρα απο το pc-memory-upgrade.co.uk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Φεβρουάριος 8, 2005 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Trooper Με αρκετά παραπάνω επαιρνά wide. ΔΕΝ την πληρωσα 850 ευρώ , το εχω πει πολλες φορές. Ευχαριστώ παίδες για τις ευχές γυρω στα 500 εχει η Dell οπως μου ειπε ενα φιλος που ειναι ιδια νομιζω.Τωρα μετα υπαρχει και του Soki που ειναι στα 550 αν δεν κανω λαθος! Anyway καλοδουλευτη trooper!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.