Jump to content

ατι1900χτ crossfire review battlefield 2 1600x1200x32 150 fps!!!!!!!

ultraex2005

Recommended Posts

θα πουλησω το αυτοκινητο

Και καλά εσύ πουλάς το αυτοκίνητο, οι άλλοι που δεν έχουν τι θα απογίνουν; :022: Θα πάρουμε τα πεζοδρόμια της Συγγρού για μεροκάματο... :022: :022:

Αχχχ... και που 'ηθελα μεσα στη βδομάδα να πάρω X1800ΧL/7800GT+DFI board...

έχω ξενερώσει τελείως με όσα διαβάζω και μου φενεται η Χ1800αρα outgunned πριν καλα-καλα την πάρω στα χέρια μου...

Μου φαίνεται ότι αυτή θα πάρω ! Μέχρι 5 χρόνια χαλαρά με βγάζει..

Να δω ομως ποσα χρονια θα δουλευεις για να την ξεπληρωσεις!

Ρε παιδια δεν λεω καλα ολα αυτα ΑΛΛΑ αξιζει να σκασεις τοσα πολλα για games?

Δεν παιρνεις καλυτερα καμια κονσολα με τα μισα λεφτα !!!

Γιατι καλο το χομπι αλλα εχει το χρηματικο οριο του!

P.s.Παντως ενα dual core FX60 τον επαιρνα χαλαρα!!!

Και σκας μια περιουσια και σε 2 μηνες βγαινει η ATI/nVidia και πετανε τα news οτι σε 2 μηνες βγαινουν οι νεες super καρτες γραφικων με quadfire και quad-li που εχουν 2 κλασεις διαφορα απο την προηγουμενη γενιακαι δωρο ενα μπαουλο για να βαλετε τις 3κιλες καρτες μεσα γιατι για κουτι ουτε λογος!

Και τις αγοραζεις και αυτες.

Και σκας μια περιουσια και παλι σε 2 μηνες βγαινει η ATI/nVidia και πετανε τα news οτι σε 2 μηνες βγαινουν οι νεες super καρτες γραφικων με quadfire και quad-li που εχουν 2 κλασεις διαφορα απο την προηγουμενη γενια και δωρο ενα μπαουλο για να βαλετε τις 3κιλες καρτες μεσα γιατι για κουτι ουτε λογος!

Και τις αγοραζεις και αυτες.

Η συνεχεια γνωστη :077: :077: :077:

Η κοροιδια εχει ξεπερασει καθε οριο πια.

Η κοροιδια εχει ξεπερασει καθε οριο πια.

Aφου βρισκουν και τα κανουν... καλα πραττουν!

Αμα τυχον εβγαζαν και δεν "ψαρωνε" κανενας, να δεις για ποτε θα εκοβαν τις ταρζανιες. :112:

Πλεον το "παιχνιδι" παιζεται στο να εχεις playability στα 1600x1200 με... 12xΑΑ και στο 14xΑΑ .... :064: :064: :064: Τρελλη διαφορα απο το 4Χ και το 8Χ...

ΕΛΕΟΣ :046:

μα δεν βάζουν κανένα να τις αγοράζει με το ζορι..

Σίγουρα δεν μας βάζουνε με το ζόρι αλλά είναι φαύλος κύκλος δεν γίνεται αναγκάζεσαι...εγώ που αγόρασα πριν 2 χρόνια 2600+,9600pro,512ram όταν βγήκε το doom3 και το Riddick απλά δεν μπορούσα να τα τρέξω....

Κάνω αναβάθμιση σε 3400+,6600GT,1024RAM πέρση και εκεί που όλα παίζανε καλά τσακ!!! βγαίνει το battlefield 2, fear και cod2!!! που να τα παίξω....σε λογικές πάντα απαιτήσεις??(1280χ1024) μιας και έχω 21'' crt???

Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι αν αγοράσεις μια middle range κάρτα γραφικών το πολύ να σου βγάλει 1 χρόνο!!! με αποτέλεσμα μέσα σε 3 χρόνια να έχεις δώσει περίπου 700€!!!άρα καλύτερα να πάρεις μια hι end κάρτα με 500€ που θα σου κρατήσει το πολύ(οvercloced) 3 χρόνια. Συμφέρει. :006:

Συμφωνώ και εγώ. Κάπου ξεφεύγει το πράγμα. Είναι όντως πιο συμφέρον να αγοράζεις τελικά οτι κάλύτερο υπάρχει στην αγορά. Και παλι όμως ξενερώνεις σε 2-3 μήνες που θα βγει κάτι καλύτερο. Παρ όλα αυτά, αυτό που με πειράζει ειναι οτι οι δημιουργοί παιχνιδιών σαν να μην τους νοιάζει πως να κάνουν τα παιχνίδια τους λιγότερο αδηφάγα. Βέπεις για παράδειγμα στισ κονσόλες, υπάρχει μια τρομερή βελτίωση οσο περνάει ο καιρός τους γιατι προσπαθούν να τις εκμεταλευτούν καλύτερα. Στο pc πάλι στον κόσμο τους. shadows θες? θΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ. Και να σας πω ρε παιδιά τι καλύτερο έχει το fear και το quake σε σχέση με το farcry που είναι (προ)περσινό και παίζει 10 φορές καλύτερα..

Και να σας πω ρε παιδιά τι καλύτερο έχει το fear και το quake σε σχέση με το farcry που είναι (προ)περσινό και παίζει 10 φορές καλύτερα..

Παιχνίδια δεν είναι μόνο τα state of the art FPS τα οποία προσφέρουν τρελά γραφικά και μόνο. Μπορείς να περάσεις εξίσου καλά και με RPGια και με ότι άλλο θές, τα οποία δεν είναι τόσο τρελά σε απαιτήσεις. Όταν έβαλα το prince of persia warrior within είχα μόλις τελειώσει q4 και fear και έψαχνα σαν τον γκαου να βρω να βάλω AA κτλ, έλα όμως που δεν είχε, και παρόλα αυτά ήταν εξίσου πορωτικό και διασκεδαστικό με τα άλλα που γονατίζουν με άνεση το συστημά μου.

καλα μου ελεγε ενας φιλος μου πριν ασχοληθω τρυπιος κουμπαρας ειναι τα pc

AXAXAXAAXAXAXAXA μεγάλε μυαλό ο φίλος σου!!!!! Τρομερή παρομοίοση :041: :003:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.