Jump to content

μπανανα ο 3200 μου??????

ultraex2005

Recommended Posts

παιδια για πεστε μου εχω εναν 3200 winnie σε μαμα ταση 1.4 παω 2300 σταθερος σε ολα ηττ4χ πανω σε μια abit av8 3rd-eye [kt800 pro]

τωρα αρχιζουν τα δυσκολα για 2350 1.475 απο bios για 2400 1.525 απο bios

για 2480 1.6 απο bios ενοειται σταθερος σε ολα super pi απο 1mb εως 32mb

και ειμαι σταθερος και με πιο λιγη ταση εκτος απο superpie 32mb τωρα παραπανω δεν πηγα γιατι η ταση ειναι ηδη 1.6 μηπως ζηταω πολλα 500mb πανω δεν ειναι και λιγα η ψυξη μου ειναι cooler master aquagate mini 120 idle33 full load 55 με 1.6 ταση να συνεχισω θα υπαρξη προβλημα με θερμοκρασια

Με την θερμοκρασία δεν θα έχεις πρόβλημα.

Το κομμάτι σου απ'ότι φαίνεται δεν είναι και το καλύτερο.

Θα πρέπει να ελέγχεις την σταθερότητά σου και με άλλα προγράμματα εκτός του SuperPi. Το 32Μ δεν είναι εύκολο αν δεν είσαι σταθερός αλλά δεν εγγυάται 100% σταθερότητα από μόνο του.

επισης να συμπληρωσο οτι χρησιμοποιω και s&m full load cpu και εκει ειμαι σταθερος και με λιγοτερη ταση εκτος απο super pie 32mb που θελει 1.6

ποιο μου λεει την αληθεια????

επισης να συμπληρωσο οτι χρησιμοποιω και s&m full load cpu και εκει ειμαι σταθερος και με λιγοτερη ταση εκτος απο super pie 32mb που θελει 1.6

ποιο μου λεει την αληθεια????

Αν είσαι stable σε S&M ....και έχεις λάθη στο spi32M....τότε κοίτα τις μνήμες σου.

Τι ρυθμίσεις έχεις ?

Οπως λεει και ο webmaster (περιμενω παραπανω access για το γλυψιμο!!!) αν το s&m εινα stable τοτε μαλλον ει μνημες ειναι αυτες που χτυπανε και οχι η cpu!Bαλε διαιρετη

και ξεκινα τα test.Moυ φαινονται λιγα τα 400 mhz για 3200!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.