MaD Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2006 Twinmos pc3200. Συνεργάζονται ? Απ'όσο έψαξα μάλλον οχι αλλα δεν θέλω να το πιστέψω ... :088: :088: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaD Φεβρουάριος 3, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Λοιπόν τις πήρα τις μνήμες και μου κάνανε τρελά πράγματα. Σε default κατάσταση κρεμούσε το πισι ακόμα και στα windows ύστερα από 10-15 λεπτά λειτουργίας, έτρεξα sandra μια φορά κόλλησε την επόμενη με 3 loops δεν κόλλησε αλλα μόλις έβαλα παιχνίδι τσουπ μπλέ οθόνη. Έβαλα memtest και μου έβγαλε γύρω στα 150κ σφάλματα στο 5ο τεστ (και ένας ακόμα χρήστης το έχει πάθει αν θυμάμαι καλά). Χαλάρωσα timings , έδωσα 2.8ν πάλι λάθη αλλά λιγότερα 50κ ... Φταίνε οι μνήμες ή δεν υποστηρίζονται καλά με albatron? Γιατί άντε να βγάλει λάθη στο memtest αλλα να κάνει τοσο εύκολα κρέμασμα? Να σημειωθεί οτι ήταν σίγουρα pc3200 (cpuz) Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν ξέρω τι μνήμες να πάρω για την albatron, στο σαιτ της και στο manual της mobo λέει απλά unbaffered kai non-ecc , χαίρω πολύ ... δεν προτείνουν συγκεκριμένες μάρκες . Είμαι ανάμεσα σε kingston ,ι τις Geil των 100Ε από eshop και πιο οικονομικά τις samsung από infoshop.Όσοι έχουν albatron παρακαλώ ας μου πουν αν είχαν πρόβλημα με ορισμένες μνήμες και τι μνήμες δουλεύουν τώρα χωρίς πρόβλημα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Φεβρουάριος 5, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2006 προτίμησε 2*512 single sided για καλύτερη συμβατότηταόπως για παράδειγμα trancend ή kingston με τσιπάκια samsung uccc, αν βρεις και με Micron (MT) τσιπάκια single sided θα είσαι πολύ τυχερόςαπό double sided είχα δοκιμάσει a-data και ocz με hynix -D5 και είχαν πάει κάπου 230 1:1 πάντα σε dual channelαν βρεις και μεταχειρισμένες με samsung tccd είναι πολύ καλή περίπτωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
bizimis1442169065 Φεβρουάριος 5, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2006 Πρόκειται για καθαρή περίπτωση ασυμβατότητας του NF2 με τα 2X512 dims .Δες τι είχα τραβήξει κι εγώ …..!Link ...! :098: Τελικά έβαλα 2Χ512 UTT speed Premium και βρήκα την υγειά μου …! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaD Φεβρουάριος 7, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 Μμμ μάλιστα.. , φίλε bizmis δεν είμαι διαθέσιμος να να δώσω τόσα λεφτά για μνήμες. Απλά να βγάλω κανα χρόνο ακόμα με το σαραβαλάκι μέχρι να πάω για κανονική αναβάθμιση. Θα κοιτάξω για sinle sided ram αν και με βλέπω να παίρνω της kingstone από eshop. Απ'ότι φαίνεται η twinmos έχει το πρόβλημα , ευχαριστώ παίδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.