Jump to content

Tη γνωμη σας για Ηοme-pc

Roulis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

To budget ιναι 1300Ε με οθονη.

Ηοme pc λιγο απο ολα (ινερνετ games κτλ)

απο e-shop λεω να ξεμεπερδευουμε.

Κατεληξα σε αυτο

Mε χαλαει που δεν υπαρχει 6800gs αυτη η στιγμη!

Για την 1917s ti λετε?

Ευχαριστωωωωωωω!

e-shop.jpg

Αφου θα πάρεις καλό μηχάνημα παλεψέ το λίγο και πάρε μια καλύτερη καρτα γραφικών. Για παράδειγμα βλέπω αυτή εδώ PROLINK NX 7800GT 256MDD PCI-E VIVO με 312 τελική ή 6800Ultra με 289 ευρώ. 199 ευρω για 6600 είναι πολλά λεφτά.

Η οθόνη καλή ειναι και zero pixel εγγύηση... μετράει.

Χαιρετώ

Πρόσφατα έκανα μια έρευνα αγοράς για pc ενός φίλου και πέρασα από πολλά μαγαζιά να πάρω προσφορές. Σε όλα ανεξαρτήτως μου πρότειναν την LG 1917 (μαζί με την αντίστοιχη NEC). Το λέω αυτό για να δείξω πως δεν την προωθεί ένα μαγαζί επειδή έχεισ πολλές, αλλά δείχουν να την εμπιστεύονται. Αυτά...

Όπως και να έχει καλορίζικο το σύστημα προκαταβολικά.

EDIT: Τώρα που το ξαναβλέπω την 1717s μου είχαν προτείνει εμένα, λόγω budget όμως οπότε φαντάζομαι πως δεν θα έχει διαφορές .

θα σου πρότεινα να πάρεις την gigabyte 6800gs ... που πήρα κι εγώ ..... 198Ε απο το e-shop παράγγειλε τα πρώτα κομμάτια και μπένε συχνα στο e-shop. Θα την πετυχεις σύγουρα...

Λίγη υπομονή θα σου έκανε καλο .. μην πασ σε 6600gt..

6800gs λεω και εγω, το pc einai για φιλο! θα τους παρω να δω ποτε θα φερουν. Η mobo ειναι οκ η να παμε σε ακριβοτερη?

sata2 se sata1 mobo ειναι ok?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.