manolis1442169134 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2006 Έχω την παραπάνω κάρτα σε ενα vaio και άκουσα κάτι για ένα πρόγραμμα ati tools ξέρεις κανείς κάτι για αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasThLB Ιανουάριος 29, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2006 όχι Ati Tools. Ati Tool. Είναι ένα προγραμματάκι που βγάζει η ήδια η ΑΤΙ για overclocking στις κάρτες γραφικών της. Δες εδώ http://www.techpowerup.com/atitool/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Ιανουάριος 29, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2006 Και είναι ακινδυνο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasThLB Ιανουάριος 30, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 Ακίνδυνο δεν είναι τίποτα. Δεν είναι βέβαια και επικίνδυνο. Αν ξέρεις τι κάνεις (αυτό το αν βάλτο σε bold) είναι εντάξει. Πάντως δεν νομίζω ότι ενδείκνυται για φορητούς αφού και παλλά περιθώρια overclocking δεν έχουν και η όποια ζημιά κοστίζει πολλά να επισκευαστεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Φεβρουάριος 3, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Και εγω με τη σειρα μου θα σου ελεγα να μην κανεις πολυ overclock σε φορητους Δεν ξερεις τι γινεται και ειναι ολα στριμωγμενα εκει μεσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.