Jump to content

maxtor HDD 200GB-8MB-7200RPM

panden

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μήπως γνωρίζετε για το καλώδιο του ρεύματος πού μπορώ

να το βρω, γιατί, δυστυχώς, μου έχει κοπεί.

έκανα μια πατέντα κόβοντάστο και βάζοντας στον «αέρα τα καλώδια»

αλλά για μεταφορά του θα έχω πρόβλημα.

:005: Σ.Ο.Σ...... :005:

Καλησπέρα και καλωσήρθες στο site μας.

Επειδή μάλλον δεν κατάλαβα καλά...

Είναι εξωτερικός ο δίσκος;

Ναι είναι εξωτερικός, δεν μου έχει χαλάσει το usb των πληροφοριών, αλλά το καλώδιο του ρεύματος.

Έχεις καμιά ψηφιακή να το βγάλεις μιά φωτογραφιούλα για να δούμε περίπου πως είναι;

(να είναι μέχρι 600x600 η φωτογραφία, όμως... Όχι μεγαλύτερη...)

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το βύσμα που σου έχει χαλάσει, σε ποιό σημείο και να δούμε πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε....

Αυτό έλεγα για φωτογραφία.

είναι το βίσμα που πηγαίνει πίσω στο σκληρό δίσκο.

είναι στρόγγυλο και έχει τέσσερα άκρα που πηγαίνουν σε 4 αντίστοιχες υποδοχές.

τι άλλο να πω για να σας βοηθήσω.

έκοψα το βίσμα ένωσα τα τέσερα συρματάκια στις αντίστοιχες υποδοχές και το κόλλησα με ταινία.Το ίδιο το βίσμα δεν το έχω. απ΄λα τα χαρακτηριστικά του μετασχηματιστή είναι:μοντέλο AC-005 Της REXON

Μήπως γνωρίζετε για το καλώδιο του ρεύματος πού μπορώ

να το βρω, γιατί, δυστυχώς, μου έχει κοπεί.

Δηλαδή σου έχει κοπεί το βύσμα του καλωδίου του adapter τροφοδοσίας το οποίο συνδέεται πάνω στο κουτί του δίσκου; Αν ναι είναι τύπου s-video το βύσμα αυτό; Μήπως μοιάζει με το κίτρινο βύσμα της εικόνας στο http://us.st11.yimg.com/store1.yimg.com/I/directron_1883_85434688 ;

Ναι, αγαπητέ μου, σωτήρα!!!

Αυτό είναι!!!!

Μπορείς να μου πεις, πως μπορώ να το αγοράσω;;

Αν είναι τύπου S-Video (δηλαδή με το ίδιο pin layout), τσίμπα ένα καλώδιο S-Video, κοψ' το και παίξε μπάλα.

Δηλαδή, δεν υπάρχει τρόπος να πάρω ολόκληρο το σύστημα;

Θα το ήθελα πολύ!

Αν είναι δυνατόν να έχω κάποια πρόσβαση για παραγγελία,

θα το ήθελα πολύ!

Σ' ευχαριστώ!!!

Μόνο από εκεί που πήρες τον δίσκο, να επικοινωνήσουν με την αντιπροσωπεία να σου φέρει καινούργιο τροφοδοτικό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.