Jump to content

χρυσα 2.1 !!!

NGF

Recommended Posts

Ποια θα ηταν η γνωμη σας αν βλεπατε 2.1 στα 200W?

δορυφοροι : 40W

subwoffer : 120W

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501600

Ρωταω γιατι τα εχω βαλει στο ματι. Θα ειναι τα επομενα μετα απο αυτα που εχω.

Κατά τη γνώμη μου είναι μέγα λάθος να προσθέτεις τα watt των ηχείων. 'Εχω δύο δορυφόρους 45 watt rms και επειδή είμαι λάτρης του μπάσου έχω ένα sub 120 w rms και άλλο ένα 50 w rms. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι ακού ήχο 260 watt rms. Σε πληροφορώ ότι συστήματα 5.1 πολύ πιο κάτω σε ισχύ, αν εξαιρέσουμε τις χαμηλές συχνότητες στις μεσαίες αποδίδουν πολύ καλύτερα και ο ήχος είναι πιο καθαρός. Τα 2.1 δεν έχουν την ευχαίρια που έχουν τα 5.1 να διανέμουν ομοιόμορφα τον ήχο στο χώρο.

Βέβαια στα 2.1 αποτελούν μια πολύ καλή λύση και για τα Logitech γενικά έχω ακούσει καλές κριτικές.

Για αυτο οτι τα 5.1 μπορει να εχουν πολυ καλυτερο ηχο ειμαι και εγω σιγουρος. Πρωτα απο ολα τα καναλια ηχου. Αλλα το θεμα ειναι οτι εγω οπως και να ειναι 2.1 παιρνω για τον υπολογιστη γιατι δεν εχω καθολου χορο. Με το ζορι χωραει οτι χωραει. Παντος ευτυχως που το ειπες για να εχω το νου μου. Ειδα μερικα reviews απο αλλους (πολυ θετικα ηταν), θα δω και αλλα και βλεπω και τι κανω. Παντος ευχαριστω για την πληροφορια - θα μου χρησιμευσει εμενα και οποιον δει το post για μελλοντικες αγορες

Oχι τα 5,1 σε σχεση με 2,1 δεν εχουν καλυτερο ηχο.Απλως ειναι 5,1....Πιο πολα καναλια που αξιοποιουνται σωστα σε παιχνιδια κ ταινιες..Χτυπα τα ανετα τα 2,1.Ειναι τζιτζι αυτα τα Logitech!

Oχι τα 5,1 σε σχεση με 2,1 δεν εχουν καλυτερο ηχο.Απλως ειναι 5,1....Πιο πολα καναλια που αξιοποιουνται σωστα σε παιχνιδια κ ταινιες..Χτυπα τα ανετα τα 2,1.Ειναι τζιτζι αυτα τα Logitech!

Σωστοτατο.

Επισης δεν σου λεει κατι για την ποιοτητα του ηχου το οτι δινεις 150 euro για να αγορασεις 2.1 και οχι 5.1?Απλα αγορασετα και δεν θα το μετανιωσεις.Στην ιδια κατηγορια τιμης ειναι και αυτα τα οποια τα εχω εγω και ειναι αψογα σε ολα τους http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26176779&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=1&Product_Id=183438&Merchant_Id=1&sts_cid=3

.

Παιδεια ειχα τα tdk ηχειακια 2.1 και αυτα και μολισ πηρα τα ηχεια ποθ λεει ο φιλοσ.Παιδεια ειναι τεζα τα ηχεια.Δεν ακους τιποτα σε σχεση με τα 5.1 τησ ιδια εταιρειας και στα ιδια watt παιδεια ΕΛΕΟΣ.Και το ωαραιο ειναι οτι δεν τα πηρα απο e-shop εγς αλλα απο μαγαζι.165ευρο.τζαμπα λεφτα............................ :092:

Δεν ξερω εμενα καλα μου φαινονται. Ειδα και reviews και δεν ειναι και χαμηλη η τιμη τους αφου υπαρχουν 2.1 με 20-30 ευρω.

Η διαφορα στην τιμη που αναφερεις ειναι πανω απο εμφανης,οταν ακουσεις αυτο που κανει 30 ευρω σε σχεση με αυτο που κανει 150.

Παιδεια ειχα τα tdk ηχειακια 2.1 και αυτα και μολισ πηρα τα ηχεια ποθ λεει ο φιλοσ.Παιδεια ειναι τεζα τα ηχεια.Δεν ακους τιποτα σε σχεση με τα 5.1 τησ ιδια εταιρειας και στα ιδια watt παιδεια ΕΛΕΟΣ

Μιλας για τα 2.1 της logitech που ειπα? Οχι γιατι μου φαινεται παραξενο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.