Jump to content

Αγορά VGA

mixmavros

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά!!

Επειδή έχω να ασχοληθώ με το άθλημα αρκετό καιρό, και πρόκειται μέσα στο μήνα να αγοράσω μια καρτούλα (γραφικών), θα ήθελα να ακούσω κάποιες προτάσεις...

Απαιτήσεις:

-Η τιμή σε καμία περίπτωση να μην υπερβαίνει τα 200Ε.

-Να είναι καινούριο σχετικά μοντέλο καθώς πρόκειται να την κρατήσω για καιρό.

Να σημειώσω ότι πρόκειται να την ενσωματώσω στο σύστημα της υπογραφής μου και ότι δεν τρελαίνομαι στο gaming...

Ευχαριστώ!!

Καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά στα On-line shop. Υπάρχουν στα λεφτά που διαθέτεις πολλές υλοποιήσεις αλλά στη περίπτωση σου μια 6600 GT νομίζω θα σε ικανοποιούσε απόλυτα. Ενδεικτικά μερικές τιμές:

MSI VGA NX6600GT(128mb) 157 Ευρώ

GAINWARD GF 6600GT(128mb) 168 Ευρώ

κατι σε χ800 η χ1600 νομιζω ειναι καλυτερες απο τις 6600gt!

Σωστά για την Χ800 (η Χ1600 βγαίνει μόνο σε PCI-E αν δεν κάνω λάθος) αλλά του πρότεινα αυτές σε σχέση απόδοση/τιμή μια και αναφέρει ο ίδιος "ότι δεν τρελαίνομαι στο gaming".

Τις είχα σκεφτεί τις 6600GT αλλά απ' ότι θυμάμαι είναι αρκετά παλιές... :012:

Δεν υπάρχει τίποτα πιο καινούριο;; :085:

Φίλε μου με το PCI-E στενεύουν τα περιθώρια μια και οι εταιρείες ακολουθούν το νέο πρότυπο. Κατά καιρούς μπορεί να εφανιστούν πιο νέες υλοποιήσεις σε AGP από κάποια εταιρεία για να στηρίξει και αυτούς τους χρήστες αλλά νομίζω είναι δυσεύρετες αν και δεν έχω κάτι στα υπ' 'οψην.

Τότε βρές καμμιά μεταχειρησμένη 6800 απλή ή ενισχυμένη αλλιώς πάς παραπάνω από 200.....

Θα συμφωνήσω με τον super mod (τα σέβη μου :D) Θα έχεις πολύ καλύτερες επιδόσεις. Αν πάντως σε ενοχλεί η ιδέα του μεταχειρισμένου, το ότι είναι παλιά η 6600gt δεν σημαίνει κάτι. Αν καλύπτεσαι από τις επιδόσεις, είναι μια χαρά...

Ευχαριστώ για τις συμβουλές παιδιά...

Δυστυχώς πρέπει η κάρτα να είναι καινουρια (λόγω επιδότησης), οπότε με βλέπω στην 6600GT... Αν έχετε και κάποια άλλη πρόταση, ευχαρίστως να την ακούσω...

Ευχαριστώ και πάλι!!

Τις είχα σκεφτεί τις 6600GT αλλά απ' ότι θυμάμαι είναι αρκετά παλιές... :012:

Δεν υπάρχει τίποτα πιο καινούριο;; :085:

Κοίτα που καταντήσαμε να λέμε μια 6600GT που κυκλοφορεί 13-14 μήνες παλιά...αχ....ένα ΛΟΤΤΟ μας σώζει μόνο!!!! :089:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.