taz_dev Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2006 μόλις περασα μια asus 6600 στον υπολογιστη μου και το asus smartdocktor μου βγάζει danger γιατί έχω Vcc 3.35 anti 3.33 kai AGPVddq 1.54 anti 1.5.τι ακριβώς είναι αυτό? μπορώ να κανω κατι;; η motherboard μου είναι asus P4B Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 27, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 Καλά το τι ρεύματα διαβάζουν τα σενσοράκια είναι άλλα για άλλα μερικές φορές αλλά αν όντως αυτές είναι οι διαφορές δεν τρέχει τίποτα. Αν έχεις πολύμετρο μέτρα τις τάσεις. Υπάρχει περίπτωση αυτές οι μεταβολές ρεύματος που πριν φαντάζομαι ότι δεν υπήρχαν να σημαίνουν ότι το τροφοδοτικό σου δεν αντέχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
taz_dev Ιανουάριος 27, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 αυτές οι μετρήσεις μπορούν να γινουν μς κάποιο πρόγραμμα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Ιανουάριος 27, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 αυτές οι μετρήσεις μπορούν να γινουν μς κάποιο πρόγραμμα?? Συνηθως δε μετρανε σωστα για αυτο ο alex πιο πανω αναφερε πολυμετρο... Το μονο που μπορει να μετραει σωστα ειναι το mbm αλλα μετα απο ρυθμισμα με πολυμετρο παρεα. (Thor 's tips ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.