Jump to content

overclocking χωρίς κανένα ρίσκο

manolis1442169134

Recommended Posts

Εχω ένα παλιό pc pentium 800 αρι 384ram 64ara κάρτα γραφικών και αναρωτιέμαι μπάς και γίνεται κάποιο ο/c σε αυτό το αρχαίο μηχάνημα.Δέν έχω ξανακάνει ποτέ o/c και θέλω να ρωτήσω άν αυτό γίνεται μέχρι τι μπορώ να καταφέρω ? (από οδηγούς βρήκα κάμποσους να ναι καλά το site)

Μπορεί κάποιος να συνδράμει?

Ευχαριστώ

Δεν αξιζει να ανεβασεις τετοιο μηχανακι. Δεν κερδιζεις τπτ. Αν επιμενεις απλα για την εμπειρια ανεβασε πολλαπλασιαστη (οι ΙΙΙ ειναι ξεκλειδωτοι) και εισαι καλα. Αν κρινω απο ενα παλιο που ειχα και απο 533 πηγε 700 νομιζω και δεν κρασαρε ποτε δεν θαχεις προβλημα. Κυριως (τοπες και μονος σου) διαβασε τους οδηγους...καλα.

• 3 weeks later...

Φιλε manoli οπως μπορεις να καταλαβεις και εσυ κανοντας ο/c σε αυτο το μηχανημα δεν θα δεις μεγαλες διαφορες.ο μονος λογος που σου λεω να ξεκινησεις να το κανεις ειναι καθαρα η εμπειρια σε σχεση με το o/c το καθε μηχανημα και το καθε "κομματι" που θελεις να κανεις o/c εχει διαφοριτικα στοιχεια στα οποια θα πρεπει να δωσεις προσοχη. κανε ενα click στο παρακατω link κα ελπιζο να βρεισ καποια προιοντα τα οποια θα σε βοηθησουν.

www.overclocking.com

http://www.directron.com/overclock.html?OVRAW=How%20to%20Overclock&OVKEY=overclock&OVMTC=standard

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.