Necro Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2006 έψαξα πολύ στο φορουμ και είδα πως καταλήγατε κυρίως σε1.terratec cinergy 6002.Leadtek DV200 η τέσπα κάποια από τις leadtekέχω όμως κάποιες απορίες!1.αυτές έχουν hardware mpeg, αν ναι είναι όντως χρήσιμο?{έχω κόμπλεξ με το cpu usage}2. ποιές είναι καλύτερες οι εξωτερικές ή οι εσωτερικές?{PCI}3.αυτές είναι οι καλύτερες μέχρι τα 100€?4.μπορούν να γράφουν σε DVD/DVIX να μετατρέπουν σε άλλα φορματ και έτσι? μ ενδιαφέρει πολύ να γράφουν εκπομπές τις οποίες να τις περνάω εύκολα σε DVD...5. στη περιοχή το σήμα μαμάει, θα έχουν καλή εικόνα?ευχαριστώ πολύ! άνοιξα το θέμα γιατί επικρατεί μια σύγχυση στα threads που διάβασα, με αποτέλεσμα να μην είναι ευανάγνωστα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
torolos Ιανουάριος 28, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 Εγω εχω την Leadtek DV2000 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Η εικονα που εχω ειναι πολυ καλη,βασικα ειναι ακριβως η ιδια με μια ακριβη sony τηλεοραση που εχω.Επισης μπορω να γραφω και σε Divx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herc Ιανουάριος 28, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 Βασικα σε ποιο φορμα θα γραφεις με μια καρτα, ειναι θεμα του καθε προγραμματος για εγγραφη που χρησιμοποιεις και οχι του hardware της καρτας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sigeris Ιανουάριος 28, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 εγω ψηφίζω Leadtek :069: αλήθεια δεν σκεφτεσαι και για καμια pinnacle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιανουάριος 28, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 Και εγώ ψηφίζω Leadtek.Αλήθεια , ποιο είναι το κόλλημα σου με το cpu usage?Νομίζω ότι η ισχύς των pc είναι πέρα από υπεραρκετή οπότε δεν θα πρέπει να έχεις πρόβλημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.