Dark-Shadow Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2006 Για σας παιδιά τώρα telftea χάλασε η οθόνη μου γίνετε κίτρινο φωτεινό μια μπλε φωτεινό μια κόκκινο φωτεινό και ότι άλλο θέλει κάνει!!! Και έχω πρόβλημα με γραμματοσειρές στο word και παντού λέτε να φταίει η οθόνη γιατί η γραμματοσειρά λες και είναι φαγωμένη λες και φαίνεται με κουκίδες τι λέτε να αλλάξω οθόνη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Ιανουάριος 27, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 Λες ότι χαλασε η οθόνη σου. Την δοκίμασες σε άλλο υπολογιστή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark-Shadow Ιανουάριος 27, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 όχι ακόμα γιατί εδώ γύρο μου δεν υπάρχει παιδί!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark-Shadow Ιανουάριος 27, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 λέτε να φταίει η οθόνη γιατί πριν λίγο εκτύπωσα από ms word και βγήκε κανονικά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Ιανουάριος 27, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 Μπορει να φταιει και η καρτα γραφικών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark-Shadow Ιανουάριος 27, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 όχι η κάρτα γραφικών είναι μια χαρά για σε άλλες οθόνες που το βάλαν όταν το είχα για service δούλευε μια χαρά η κάρτα γραφικών!!! Λες να φταίει οθόνη γιατί είναι και αυτή χαλασμένη τελείως όπως είπα στο παραπάνω post!!! Αν έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών πως μπορώ να το elenkso? A έχω και τους drivers ATI Omega λες να φταίει αυτό? γιατί παλιά είχα ATI Catalyst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark-Shadow Ιανουάριος 28, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 κανένας να με βοηθήσει ρε παίδες τι λέτε να αλλάξω οθόνη η dteei tpt άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Ιανουάριος 28, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 Βαλε μια αλλη οθονη πανω στο pc. Αν δουλεψει κανονικα τοτε φταει η οθόνη σου, αν κανει τα ιδια τοτε φταιει η καρτα γραφικων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark-Shadow Ιανουάριος 28, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 η κάρτα γραφικών σου λέω δεν φταίει γιατί όταν είχα το pc μου για service δούλευε μια χαρά στους τεχνικούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Ιανουάριος 28, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 η κάρτα γραφικών σου λέω δεν φταίει γιατί όταν είχα το pc μου για service δούλευε μια χαρά στους τεχνικούςΣου εκανε και τοτε προβληματα η οθόνη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark-Shadow Ιανουάριος 28, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 πριν το format που μου έκαναν δεν είχα πρόβλημα ήταν μια χαρά αλλα τώρα που χειροτέρεψε λίγο και η οθόνη νομίζω πως φταίει η οθόνη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Ιανουάριος 28, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 Αν το εκανε και τοτε στη δικια σου οθονη και στους τεχνικους δε το εκανε τοτε φταιει η οθόνη σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gmin Ιανουάριος 29, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2006 Τα καλώδια της οθόνης είναι τοποθετημένα σταθερά? Τα κούνησες για να δείς άν επηρεάζουν την εικόνα της οθόνης σου?Αν δεν υπάρχει καμία διαφορά, τότε όπως είπε και ο bfc πρέπει να δοκιμάσεις την οθόνη και σε άλλο PC... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark-Shadow Ιανουάριος 29, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2006 τα καλώδια δουλεύουν μια χαρά μάλλον θα δοκιμάσω να δω μια οθόνη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark-Shadow Ιανουάριος 31, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 ρε παιδιά έκανα reinsall τους drivers τις κάρτας γραφικών αλλα tpt. 2 μου απομένουν να δοκιμάσω η να δοκιμάσω την οθόνη μου σε άλλο υπολογιστή να δω αν κάνει τα ίδια η να βάλω την κάρτα γραφικών μου σε άλλο pc και να δοκιμάσω αν κάνει τα ίδια αν δεν γίνει tpt πάλι το πολύ πολύ τον παο στον μάστορα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark-Shadow Ιανουάριος 31, 2006 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 παιδιά με ένα search στον γουγλη το βρήκα έπρεπε να παο στο desktop--->properties--->Display--->Effects---> και μετά έπρεπε να τικαρο την στρογγυλοποιήσω τον γραμματοσειρών και το έφτιαξα thnx πάντως παιδιά για την βοήθεια σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.