Jump to content

ChrisTv

elias_MJ

Recommended Posts

όσοι έχουν κάρτα τηλέορασης μπορούν να δοκιμάσουν το πρόγραμμα ChrisTv. Εγώ προσωπικά δοκίμασα πολλά προγράμματα, αλλά αυτό πιστεύω πως είναι το καλύτερο.

http://www.chris-tv.com/

Αν δεν κάνεις εγγραφή video τότε κατέβασε την lite έκδοση που είναι δωρεάν.

Αν κάνεις όμως τότε θα πρέπει να το αγοράσεις, αν και δεν ξέρω πόσο καλή εγγραφή κάνει γιατι δεν την έχω χρησιμοποιήση.

Εβαλα το chris-tv με dscaler deinterlace filter (βρηκα το προβλημα τελικά) και είδα διαφορα στην ποιοτητα. Χωρις dscaler κανει κατι "σκαλοπατάκια" η εικόνα στις γρηγορες σκηνές.

Στο site του chris-tv λεει οτι συνεργαζεται με BTwincap WDM driver και Ivan's Uskov WDM driver. Το εχει δοκιμασει κανενας? Αξίζει το κοπο?

Tι να πω ρε παιδια!Ειπα να δοκιμασω κι αυτο το christv επειδη μου ειπατε οτι ειναι καλο!Ουτε καν τα καναλια δεν μου βρισκει.Στο Dscaler εχω σωσει ενα αρχειο με ολα τα καναλια.Ακομη κι αν κανω φορματ το βαζω μεσα στον φακελο και ειμαστε οκ!Τι να λεμε για ενα προγραμμα που χρησιμοποιει το deinterllace filter του Dscaler..τουλαχιστον αναγνωριζουν την αξια του!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.