elias_MJ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2006 όσοι έχουν κάρτα τηλέορασης μπορούν να δοκιμάσουν το πρόγραμμα ChrisTv. Εγώ προσωπικά δοκίμασα πολλά προγράμματα, αλλά αυτό πιστεύω πως είναι το καλύτερο.http://www.chris-tv.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Ιανουάριος 26, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 Ωραιο ειναι αλλα θελει και 40 ευρω ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elias_MJ Ιανουάριος 26, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 Αν δεν κάνεις εγγραφή video τότε κατέβασε την lite έκδοση που είναι δωρεάν.Αν κάνεις όμως τότε θα πρέπει να το αγοράσεις, αν και δεν ξέρω πόσο καλή εγγραφή κάνει γιατι δεν την έχω χρησιμοποιήση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Ιανουάριος 26, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 Τωρα που το εβαλα, βλεπω ότι δουλευει πολύ ωραία. Εχω μια pixelview playtv παλια και το προγραμμα της ειναι απαρχαιομένο. Με το chris TV ξαναζωντανεψε. :026: Link to comment Share on other sites More sharing options...
elias_MJ Ιανουάριος 26, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 είδες πόσο καλό πρόγραμμα είναι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 26, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 Dscaler all the way..πιστεψε με εχω πολλα χρονια καρτα tv και ειναι μακραν το καλυτερο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elias_MJ Ιανουάριος 26, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 το ChrisTv χρησιμοποιά DScaler Deinterlacing και πολλά άλλα, αλλά το προταίρημα του πιστελυω πως είναι το φιλικό του περιβάλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Ιανουάριος 27, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 Βαζω το φιλτρο DScaler και το προγραμμα με πεταει έξω. Τι παραπάνω εχει το DScaler και τι θα κερδισω αν το ενεργοποιήσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 27, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 Κατεβασε το και θα καταλαβεις.Φυσικα ειναι free και open source(μαζι πανε)! :023: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιανουάριος 27, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 και απο εμενα dscaler τοσα χρονια για μενα το καλυτερο και με τεραστια υποστηριξη και σταθεροτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Ιανουάριος 27, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 Εβαλα το chris-tv με dscaler deinterlace filter (βρηκα το προβλημα τελικά) και είδα διαφορα στην ποιοτητα. Χωρις dscaler κανει κατι "σκαλοπατάκια" η εικόνα στις γρηγορες σκηνές.Στο site του chris-tv λεει οτι συνεργαζεται με BTwincap WDM driver και Ivan's Uskov WDM driver. Το εχει δοκιμασει κανενας? Αξίζει το κοπο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 28, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 Tι να πω ρε παιδια!Ειπα να δοκιμασω κι αυτο το christv επειδη μου ειπατε οτι ειναι καλο!Ουτε καν τα καναλια δεν μου βρισκει.Στο Dscaler εχω σωσει ενα αρχειο με ολα τα καναλια.Ακομη κι αν κανω φορματ το βαζω μεσα στον φακελο και ειμαστε οκ!Τι να λεμε για ενα προγραμμα που χρησιμοποιει το deinterllace filter του Dscaler..τουλαχιστον αναγνωριζουν την αξια του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.