DMylonas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2005 Μόλις στέγνωσε το χρώμα... Πήρα από τον φίλτατο "knight_77", έναν Fan Controller και συγκεκριμένα της Coolermaster τον Aerogate II προς αντικατάσταση του Tt Hardcano που βαρέθηκα να βλέπω, πλέον. Πριν την παραλαβή του με προβλημάτισανε 2 πράγματα: 1. Ο controller είχε χρώμα ασημένιο. (Κάτι δυσανάλογο με το μαύρο κουτιού μου...) 2. Με είχε πληροφορήσει ο "knight_77" ότι είχε ένα σπάσιμο το plexi του στην κάτω δεξιά γωνία... Όλα αυτά ξεπεράστηκαν με έναν πολύ απλό τρόπο... Βάψιμο της πρόσοψής του controller με μαύρο και ολική αφαίρεση του plexi του... Το αποτέλεσμα παρακάτω.... ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ Όπως μπορείτε να δείτε, έβαψα και την είσοδο του ανεμιστήρα, από ασημένια σε κόκκινη για καλύτερα και πλέον μοιάζει, σχετικά, με την black edition του Aerogate 2.
knight_77 Ιανουάριος 21, 2005 #4 Ιανουάριος 21, 2005 Bρε κατι μου θυμιζει Ωραιο mod Δημητρη. Καλοδουλευτο....
morius Ιανουάριος 21, 2005 #5 Ιανουάριος 21, 2005 Kαλή δουλειά Μπράβο:clap: :clap: Την έξοδο του ανεμιστήρα με τι την έβαψες κόκκινη:wassat: (είναι αποσπόμενη)
SlotKiller Ιανουάριος 21, 2005 #6 Ιανουάριος 21, 2005 υποθετω οτι και τα 2 κομματια που εβαψες ειναι αποσπομενα ετσι?Με τι τροπο τα εβαψες και με τι τυπο χρωματος?
annihilator Ιανουάριος 21, 2005 #7 Ιανουάριος 21, 2005 Καλη δουλεια.....Ποιο ωραιο απο το ασημενιο....Υγ:Που μπορουμε να το βρουμε?Οχι το βαμμενο το απλο,....
PGM Ιανουάριος 21, 2005 #8 Ιανουάριος 21, 2005 Μπραβο για τον κοπο σου αλλα αισθητικα νομιζω οτι αντι για πορτοκαλο/κοκκινο θα ηταν πιο ομορφο να το εβαφες μαυρo... Γουστα ειναι αυτα ομως... Y.Γ annihilator 2-3 μαγαζακια που μου ερχονται στο μυαλο ειναι το Hacshop,E-Shop,Checkmate...για τσεκαρε τα , μπορει να κανω λαθος
fanisk Ιανουάριος 21, 2005 #9 Ιανουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από annihilator Καλη δουλεια.....Ποιο ωραιο απο το ασημενιο....Υγ:Που μπορουμε να το βρουμε?Οχι το βαμμενο το απλο,.... Εχω εγω ενα αλλα χωρις τα "αυτακια" του που εχουν σπασει..αν νομιζεις οτι μπορεις να κανεις κατι...
fanisk Ιανουάριος 21, 2005 #11 Ιανουάριος 21, 2005 Αυτα τα αυτακια λεω που τα βιδωνεις στα 5,25 και στεκεται.. Εχω κανει ενα mod θα σου δωσω λινκ.. Δες την περιοχη με το κοκκινο...
annihilator Ιανουάριος 21, 2005 #13 Ιανουάριος 21, 2005 Ελα μωρέ θα βρω τρόπο να το βάλω... Έχεις το ασημένιο ή το μάυρο; Σου δίνω 21,4 ευρά... Ξέρεις κανα μαγαζί να το πάρω;
fanisk Ιανουάριος 21, 2005 #14 Ιανουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από annihilator Ελα μωρέ θα βρω τρόπο να το βάλω... Έχεις το ασημένιο ή το μάυρο; Σου δίνω 21,4 ευρά... Ξέρεις κανα μαγαζί να το πάρω; Εχω το μαυρο...κ το ασημενιο!!Απλα επεσε ενα καμενο στα χερια μου...κ αμα θες το βγαζω απο το ασημενιο κ το βαζω στο μαυρο κ το αναποδο..Το θες?
DMylonas Ιανουάριος 22, 2005 Author #16 Ιανουάριος 22, 2005 Το βάψιμο έγινε με επαγγελματικό τρόπο.... Ξεβίσωσα τις 4 βίδες από την πρόσοψη με κατσαβιδάκι για κινητό (πήρα ένα set με 6 κατσαβιδάκι απο το Practiker)... μετά ξεβίδωσα και τρεις βίδες στην πίσω μεριά της πρόσοψης, εκέι που είναι ο fan grill... Μετά πέρασα δύο χεράκια αστάρι σε σπρέι και στα δύο κομμάτια (πρόσοψη και grill) και μετά άλλα δύο χεράκια, μαύρο ματ σπέει για την πρόσοψη και κόκκινο σπέι βερνικόχρωμα για το grill... Πάντος το αστάρι είναι πολύ καλό για ασημένιες επιφάνιες, τύπου grill που θέλεις να βάψεις και να μην ξεφλουδίσουνε μετά...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.