Jump to content

Coolermaster Aerogate II face mod...

DMylonas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μόλις στέγνωσε το χρώμα...

Πήρα από τον φίλτατο "knight_77", έναν Fan Controller και συγκεκριμένα της Coolermaster τον Aerogate II προς αντικατάσταση του Tt Hardcano που βαρέθηκα να βλέπω, πλέον. Πριν την παραλαβή του με προβλημάτισανε 2 πράγματα:

1. Ο controller είχε χρώμα ασημένιο. (Κάτι δυσανάλογο με το μαύρο κουτιού μου...)

2. Με είχε πληροφορήσει ο "knight_77" ότι είχε ένα σπάσιμο το plexi του στην κάτω δεξιά γωνία...

Όλα αυτά ξεπεράστηκαν με έναν πολύ απλό τρόπο...

Βάψιμο της πρόσοψής του controller με μαύρο και ολική αφαίρεση του plexi του... Το αποτέλεσμα παρακάτω....

ΠΡΙΝ

aerogate2_01.jpg

ΜΕΤΑ

aerogate2_02.jpg

Όπως μπορείτε να δείτε, έβαψα και την είσοδο του ανεμιστήρα, από ασημένια σε κόκκινη για καλύτερα :T: και πλέον μοιάζει, σχετικά, με την black edition του Aerogate 2.

Kαλή δουλειά Μπράβο:clap: :clap:

Την έξοδο του ανεμιστήρα με τι την έβαψες κόκκινη:wassat: (είναι αποσπόμενη)

υποθετω οτι και τα 2 κομματια που εβαψες ειναι αποσπομενα ετσι?

Με τι τροπο τα εβαψες και με τι τυπο χρωματος?

Καλη δουλεια.....Ποιο ωραιο απο το ασημενιο....

Υγ:Που μπορουμε να το βρουμε?Οχι το βαμμενο το απλο,....

Μπραβο για τον κοπο σου αλλα αισθητικα νομιζω οτι αντι για πορτοκαλο/κοκκινο θα ηταν πιο ομορφο να το εβαφες μαυρo... Γουστα ειναι αυτα ομως...:D

Y.Γ annihilator 2-3 μαγαζακια που μου ερχονται στο μυαλο ειναι το Hacshop,E-Shop,Checkmate...για τσεκαρε τα , μπορει να κανω λαθος

Αρχική απάντηση από annihilator

Καλη δουλεια.....Ποιο ωραιο απο το ασημενιο....

Υγ:Που μπορουμε να το βρουμε?Οχι το βαμμενο το απλο,....

Εχω εγω ενα αλλα χωρις τα "αυτακια" του που εχουν σπασει..αν νομιζεις οτι μπορεις να κανεις κατι...

Αυτα τα αυτακια λεω που τα βιδωνεις στα 5,25 και στεκεται..

Εχω κανει ενα mod θα σου δωσω λινκ..

Δες την περιοχη με το κοκκινο...

post-835-1416071573,1932_thumb.jpg

Ελα μωρέ θα βρω τρόπο να το βάλω... Έχεις το ασημένιο ή το μάυρο; Σου δίνω 21,4 ευρά... Ξέρεις κανα μαγαζί να το πάρω;

Αρχική απάντηση από annihilator

Ελα μωρέ θα βρω τρόπο να το βάλω... Έχεις το ασημένιο ή το μάυρο; Σου δίνω 21,4 ευρά... Ξέρεις κανα μαγαζί να το πάρω;

Εχω το μαυρο...κ το ασημενιο!!

Απλα επεσε ενα καμενο στα χερια μου...κ αμα θες το βγαζω απο το ασημενιο κ το βαζω στο μαυρο κ το αναποδο..

Το θες?

Το βάψιμο έγινε με επαγγελματικό τρόπο....

Ξεβίσωσα τις 4 βίδες από την πρόσοψη με κατσαβιδάκι για κινητό (πήρα ένα set με 6 κατσαβιδάκι απο το Practiker)... μετά ξεβίδωσα και τρεις βίδες στην πίσω μεριά της πρόσοψης, εκέι που είναι ο fan grill...

Μετά πέρασα δύο χεράκια αστάρι σε σπρέι και στα δύο κομμάτια (πρόσοψη και grill) και μετά άλλα δύο χεράκια, μαύρο ματ σπέει για την πρόσοψη και κόκκινο σπέι βερνικόχρωμα για το grill...

spray.jpg

face.jpg

Πάντος το αστάρι είναι πολύ καλό για ασημένιες επιφάνιες, τύπου grill που θέλεις να βάψεις και να μην ξεφλουδίσουνε μετά...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.