Jump to content

Nforce4 sli ή Nforce4 ultra ?

istrios1442169073

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά έχω μπερδευτεί λιγάκι μια και αποφάσισα να το γυρίσω από Intel σε Amd από την οποία δεν γνωρίζω πολλά πράγματα αφού θα αλαξοπιστίσω για πρώτη φορά. Βγήκα για ψάξιμο σήμερα και με ρωτούσαν για το Chip της μητρικής. Σε σχέση με τα 2 ποιό να προτιμήσω. Δεν με ενδιαφέρει άμεσα το SLI αλλά η απόδοση μεταξύ των δύο. Επίσης παρατήρησα ότι το Nforce 4 sli είναι αρκετά ακριβότερο από το Ultra. Αυτό είναι λόγο ποιότητας/ταχύτητας ή λόγω SLI?

Ειναι ακριβοτερο λογο του SLi, εχουν την ιδια αποδοση και μπορεις να παρεις την DFI με την ultra και να την μετατρεψεις σε SLi

Δεν έχουν καμμία απολύτως διαφορά τα 2 πέραν του SLI.

Επειδή λοιπόν κατά τη γνώμη μου, είναι τελείως ασύμφορο οικονομικά το SLI (2 κάρτες γραφικών), θα σου πρότεινα να πάρεις ultra.

Δεν έχουν καμμία απολύτως διαφορά τα 2 πέραν του SLI.

Επειδή λοιπόν κατά τη γνώμη μου, είναι τελείως ασύμφορο οικονομικά το SLI (2 κάρτες γραφικών), θα σου πρότεινα να πάρεις ultra.

Ευχαριστώ. Αυτό μάλλον θα πράξω.

Μπορεις να παρεις την ultra και να την κανεις Sli με ενα απλο mod

Και γιατί τότε να μην πάρει κατευθείαν την SLI?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.