Jump to content

Βοηθηστε

Herc

Recommended Posts

Τελικα πηρα την MSI 6800LE,αλλα δεν μπορω να την εγκαταστησω :100: μου βγαζει(Ο εντοπισμος προγραμματων οδηγησης που ειναι συμβατοι με το υλικο που διαθετετε αυτη την στιγμη δεν ειναι δυνατος απο το προγραμμα αρχικης ρυθμισης nvidia .Η εγκατασταση θα τερματιστη τωρα).Κουμπωνει κανονικα στην θυρα AGP, με την εκκινηση των windows την βλεπει κανονικα,(εντοπιστηκε ελενκτης συμβατος VGA)μου βγαζει τον μαγο εγκαταστασης των οδηγων,αλλα οι οδηγοι δεν μπαινουν με τιποτα(ουτε του συνοδευτικου cd,ουτε απο nvidia).Η μητρικη μου ειναι μια MSI με i845G με AGP 4X.Τι να παζει λετε,ασυμβατοτητα μητρικης-καρτας(αν ηταν αυτο δεν θα επρεπε να μην την αναγνωριζε καθολου)η προβληματικο κοματι.

Προβλημα τροφοδοσια δεν υπαρχει

******,μου χαλασε το απογευμα ολο :085:

κανε update αν εχεις τους καινουργιους drivers για την μητρικη σου,η msi παντα βγαζει καινουργιους+μετα απο ασφαλη λειτουργια κανε unistall τους drivers για την καρτα γραφικων+βαλτους εναν εναν ολους μαζι

Τελικα πηρα την MSI 6800LE,αλλα δεν μπορω να την εγκαταστησω :100: μου βγαζει(Ο εντοπισμος προγραμματων οδηγησης που ειναι συμβατοι με το υλικο που διαθετετε αυτη την στιγμη δεν ειναι δυνατος απο το προγραμμα αρχικης ρυθμισης nvidia .Η εγκατασταση θα τερματιστη τωρα).Κουμπωνει κανονικα στην θυρα AGP, με την εκκινηση των windows την βλεπει κανονικα,(εντοπιστηκε ελενκτης συμβατος VGA)μου βγαζει τον μαγο εγκαταστασης των οδηγων,αλλα οι οδηγοι δεν μπαινουν με τιποτα(ουτε του συνοδευτικου cd,ουτε απο nvidia).Η μητρικη μου ειναι μια MSI με i845G με AGP 4X.Τι να παζει λετε,ασυμβατοτητα μητρικης-καρτας(αν ηταν αυτο δεν θα επρεπε να μην την αναγνωριζε καθολου)η προβληματικο κοματι.

Προβλημα τροφοδοσια δεν υπαρχει

******,μου χαλασε το απογευμα ολο :085:

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα μου έβγαζε σε ένα laptop που φόρμαρα πρόσφατα. Πήγα τελικά από από διαχείριση υλικού και έκανα εγκατάσταση από εκεί και τα δέχτηκε μια χαρά.

Τελικα το προβλημα λυθηκε.Για ολα εφταιγε το ηλιθιο riva tuner(τωρα γιατι δεν ξερω).Μολις το απεγκατεστησα τους πηρε τους οδηγους.

Αν με βοηθηση να την ξεκλειδωσω θα ειναι το καλυτερο προγραμμα :038: .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.