Aligator21 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2005 Γεία σας, Είχα και λέω είχα γιατί τα έπεξε έναν PCI IDE Controller της Promise ΑΤΑ/100 στον οποίο επάνω είχα 4 σκληρούς ( ). Επειδή έχω φάει τον τόπο, από τα Online μαγαζιά και δεν βρίσκω πλέον IDE Controllers παρα μόνο RAID Controllers. Η απορία μου τώρα... Εαν πάρω RAID Controller, θα μπορεί να λειτουργεί και σαν απλός IDE Controller; Δηλαδή απλά να έχω επάνω σε αυτόν 4 σκληρούς, χωρίς RAID. Προτείνετε κάποιον σε μια σχέση καλής τιμής με απόδοση; Ευχαριστώ
RootX Ιανουάριος 21, 2005 #2 Ιανουάριος 21, 2005 Συνήθως οι raid controllers υποστηρίζουν το jbod(just a bunch of disks) χωρίς να χρειάζεται να σεταριστούν οι δίσκοι σε raid. Στην πλειοψηφία, αν όχι όλοι, δεν υποστηρίζουν οπτικές συσκευές, αν σε ενδιαφέρει να βάλεις και κάποιο cd/dvd πάνω.
Aligator21 Ιανουάριος 22, 2005 Author #3 Ιανουάριος 22, 2005 Ευχαριστώ για την απάντηση Root Δεν με ενδιαφέρει για οπτικούς δίσκους να βάλω επάνω, μόνο σκληρούς! Έχεις να μου προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο; Διότι δεν τα πάω και καλά με αυτά
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.