fadasma Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2006 Παιδιά το πρόβλημά μου έιναι το εξής... Έχω το pc που είναι στην υπογραφή μου, το pc1 δηλαδή, δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό, χθες ξαφνικά σαν να έβγαλα το ρεύμα από τον σκληρό έκανε έναν θόρυβο σαν το δάκτυλό μας πάνω στο θρανίο να χτυπάμε και κόλλησε το pc, πάτησα το reset και όλα εντάξει, οι σκληροί που έχω είναι ένας IDE maxtor 200gb 7200rpm χωρισμένος σε ένα partition, ο άλλος(πιστεύω πως αυτός φταίει) είναι ένας SERIAL ATA seagate 160gb 7200rpm (psu 420w noname).... τι φταίει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Ιανουάριος 26, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 Mαλλον ο σκληρος τα φτυνει...(η τα εφτυσε ηδη). Παρε μπακ-απ και ετοιμασου για RMA... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavpal Ιανουάριος 26, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 τα ίδια μου έκανε ο 200άρης για έναν χρόνο μέχρι που μια μέρα έγιναν corrupted τα μισά data μέσα και τον άλλαξα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Ιανουάριος 26, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 Μπορει απλα να διακοπηκε η τροφοδοσία για λίγο και να εκανε αυτο το θόρυβο. Μηπως δε παταει καλα ο κονεκτορας του ρευματος πανω στο δίσκο? Μηπως ειναι μικρο το τροφοδοτικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimisd1442169115 Ιανουάριος 26, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 Μια μέρα σαν κι αυτή άνοιξα το pc και αυτό έκανε σαν να ανακάτευε φασόλια. Αφού μπούταρε μετά απο 5 λεπτά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα γιατί κολλούσε. Τελικά πήγα για RMA και μου δώσανε brand new disk. 'Αν σε καλύπτει εγγύηση καλώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.