SLN Φεβρουάριος 28, 2006 #21 Φεβρουάριος 28, 2006 Δειτε χαλια......... Ειναι γραμμενο σε 4Χ.... ΜΕτα απο τον εφιαλτη στο δρομο με τα pi failures... το ιδιο δισκακι γινεται κανονικα verified Ενα δισκακι σε χειροτερα χαλια απο αυτο σκαναριστηκε στο 3520, και βρηκε καμμια 100 PiF (4 max) μεχρι το 90% του δισκου, και 2000PiF στο τελευταιο 10%... Δοκιμες στα αρχεια που ειχαν πολλα PiF επαιζαν κανονικα απο το δισκακι. Ας πουμε λοιπον οτι με το 4551 για καποιο λογο ΔΕΝ μπορω να τρεξω cd-dvd speed. Υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα (εκτος του Kprobe που δεν τρεχει στο δικο μου) που να μου δειχνει οτι η εγγραφη μου πηγε καλα και τα δεδομενα που μολις αποθηκευσα σε DVD ειναι ΟΚ και μπορω να τα σβησω απο τον σκληρο????? Που ειναι αυτος ο Κωστας....??
Hemispasm1442169066 Μάρτιος 1, 2006 #22 Μάρτιος 1, 2006 Ρε Μην.. ερμ .. Σολωνα, μου φαινεται εχεις μεινει πολυ καιρο στη Πατρα και εχεις αποκτησει κακες συνηθειες Αφου στο εχω πει κι αλλες φορες οτι το NEC σου σκαναρει με 8 ECC οποτε τo οριο για τα PIF παει στα 32 αντι γιa τα 4. Οποτε το τελευταιο σου scan δεν ειναι και τοσο κακο afterall, δεδομενου οτι τα Nec κανουν report και λιγο παραπανω errors απο οτι θα εκανε πχ ενα LiteOn. Οποτε τα πολυτιμα δεδομενα σου, αυτα που θα αλλαξουν τα παντα για τη συγχρονη επιστημονικη κοινοτητα και τη ροη της συγχρονης ιστοριας ειναι μαλλον ασφαλη
Warlord Απρίλιος 16, 2006 #23 Απρίλιος 16, 2006 παιδια το 4571 πουχει φερει κ το ραμσοπ ειναι η συνεχεια του 4551 αρα κ να το προτιμησω?
SLN Μάϊος 4, 2006 #24 Μάϊος 4, 2006 ΓκιοζοHemi....Απλα το ποστ ειναι αλλο ενα "I Hate my NEC4551" το οποιο ειναι συνεχεια του παραπανω που εχω κανει...Ειχα γραψει με το 3520 ενα TDK dual layer (suse 10) το οποιο ειχε γραφτει και ειχε γινει verified και ειχε εγκατασταθει και επιτυχως με το 3550. Χτες μετα την αλλαγη και 4+ μηνες μετα την εγγραφη, εβαλα να ξαναεγκαταστησω το suse και το 4551 δεν διαβαζε καν τον loader για να ξεκινησει το installation. H πρωτη μου σκεψη ηταν οτι τα piF που ειχε βγαλει στο verification αχρηστευσαν το dvd και τα 8 ευρω μου. Ουτε καν απο τα win μεσα δεν μπορουσα απλα να ανοιξω το dvd να δω τα περιεχομενα του. Διαβαζε, παλευε, αλλα το dvd παρεμενε αδιαβαστο. Το πηρα για πλακα σημερα και το εβαλα στο 3550, και το διαβασε με την μια και σε 3 sec ειχε βγαλει το εικονιδιακι με τον χαμελαιοντα και κοιτουσα τα αρχεια μεσα στο dvd....Γκοντ νταμν NEK 4551 λεημπελφλαςΑλλαγη με το 3550, ASAP!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.