Jump to content

Ταλαιπωρίας Συνέχεια !!!!!!!

BUSM

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ξεκίνησα σήμερα με το χιόνι να πάω στο service της FOTOMATIC η οποία είναι η είσημη αντιπροσωπεία της OLYMPUS στην Ελλάδα. Τους εξέθεσα το πρόβλημα και όλα πήγαιναν καλά!!! ( Παρουσιάζεται το εξής πρόβλημα : η οθόνη όταν πάω να τραβήξω φωτογραφία είναι μαύρη και οι φωτογραφίεςόταν τις μετέφερα στον υπολογιστή ήταν και αυτές μαύρες. Το παράδοξο είναι ότι η οθόνη λειτουργεί όταν μπαίνω στο μενού. Μετά από πολλές προσπάθειες τελικά λειτούργησε και τραβάει κανονικές φωτογραφίες αλλά μου φαίνονται κάπως θολές σε σχέση με πριν.) Μέχρι και ο τεχνικός ήρθε επιτόπου για να την ελέγξει για να μην την αφήνω και περιμένω. Όλα καλά λοιπόν έως τη στιγμή που τους είπα ότι την αγόρασα από το e-shop και τσέκαραν ότι δεν έχει κωδικό δικιά τους εισαγωγής αλλά ότι είναι παραεισαγωγή του e-shop. Κάτι τέτοιο δε σημαίνει βέβαια ότι το προιόν είανι κατώτερης ποιότητας, αλλά ότι απλά η FOTOMATIC δεν έχει βγάλει κέρδος ως εμπορικός αντιπρόσωπος και ενδιάμεσος στην Ελλάδα αφού η εισαγωγή έγινε απ'ευθείας για λογαριασμό του e-shop. Παίρνω τηλέφωνο στο service του e-shop και τους εκθέτω το πρόβλημα και ο υπάλληλος βέβαια μου έδωσε τη διεύθυνση της FOTOMATIC όπου είχα ήδη πάει. Όταν δε είπα ότι μόλις είχα επιστρέψει από εκεί και ότι δεν έκαναν δεκτή τη μηχανή επειδή δεν ήταν εισαγωγή της επίσημης αντιπροσωπείας, ο υπάλληλος έπαθε πλάκα!!! Μου ανέφερε μάλιστα ότι αυτά είναι τεχνάσματα της FOTOMATIC για να μην αναλάβει το κόστος επισκευής αλλά και για να μας αναγκάζοθν να αγοράζουμε μόνο από αυτούς . Στην συγκεκριμένη περίπτωση η διαφορά της τιμής αντιπροσωπείας σε σχέση με το e-shop ήταν περίπου 100 euro. Δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει να τους τα σκάσω!!! Τους τα χρώσταγα μήπως;;; Αυτά προς ενημέρωση των απανταχού καταναλωτών. Όποιος έχει παρόμοια εμπειρία ας την καταθέσει!!! Περιμένω τα σχόλια σας!!!!

Δυστυχώς Vadergr το πρόβλημα ακόμα δεν εχει λυθεί γιατι απλά ο ένας με στέλνει στον άλλο.

Ναι όντως είναι η καλύτερη λύση πες και στην FOTOMATIC και στο e-shop ότι να ξέρετε σας παρακαλώ κάντε κάτι με την μηχανή μου γιατί υπάρχει και το ΙΝΚΑ και βαριέμαι να κάνω αναφορές.....ΤΌΤΕ να δεις μετά θα μαλώνουν ποιοι θα σου την φτιάξουν το e-shop θα λέει μα εμείς είναι υποχρέωση μας και η FOTOMATIC μα δεν γίνετε πρέπει να την κάνουμε εμείς k.l.p.....

Για παρομοιο προβλημα με olympus εμενα με καλυψε το e-shop παντως,δε μπορω να καταλαβω τι αλλαξε και σε εστειλαν στη fotomatic ενω γνωριζουν οτι δε θα στο επισκευασει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.