bvb Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2006 :100: λοιπον που λετε αγορασα μια καμερα logitech προσφατα και οταν εβαλα τους drivers αρχισε η καρτα ηχου να μου κανει νερα. εχω 5,1 ηχεια και ολα ακουγονται απο τα μπροστινα μονο, το SPDIF δεν δουλευει κι αλλα. μολις βγαζω την καμερα και κανω reboot φτιαχνουν ολα. εχω τους τελευταιους drivers και στα δυο αλλα τα κολοusb τα ξερουμε καιρο...τι μπορω να κανω :102: Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Ιανουάριος 25, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 Υποθέτω το έχεις δοκιμάσει σε διαφορετικά usb.....!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 25, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 δοκιμασε το και με την onboard... Ελπιζω να μην δει το thread o antilles Link to comment Share on other sites More sharing options...
bvb Ιανουάριος 25, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 ναι την δοκιμασα σε 3 usb. μηπως παιζει ασυμβατοτιτα? καρτα ηχου και ηχεια ειναι creative και η καμερα logitech. θελω να δουλεψει με την καρτα ηχου για να μην μπαινω στην διαδικασια να κανω reboot και ξανα ρυθμισεις καθε φορα που χρησιμοποιω την καμερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.